Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TISNO

Klubovi upozoravaju turiste : 'Taksisti 'deru' goste i voze ih u pijanom stanju'

Ljepotice u Tisnom
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/8
26.07.2017.
u 17:59

Naglašava se kako nisu svi taksisti opasni, ali...

U Tisnom su se pojavili problemi s taksistima zbog čega je na Facebooku objavljeno upozorenje.

Naglašava se kako nisu svi taksisti opasni, ali mnogi će 'oderati' goste, a zauzvrat im pružiti opasnu vožnju u pijanom stanju.

The Garden Tisno upozorava:

1. Taksimetar mora biti uključen jednom kad sjednete u taksi. Tražiti račun je vaše pravo, a dati račun taksistova zakonska obveza. Najduža vožnja Tisnom izaći će vas 123.00 kune. Sve više od toga je ilegalno.

2. Gosti moraju tražiti sigurniju i sporiju vožnju ako primijete da taksist vozi prebrzo.

3. Vaše je pravo odabrati gdje želite ići. Reagirajte ako vas vozač, primjerice noću, odbija odvesti na željenu destinaciju jer mu se 'ne isplati'.

Svi oni koji su imali loše iskustvo s taksistima u Tisnom, mogu se požaliti na mail info@thegarden.hr, a sve će zatim biti proslijeđeno Općini Tisno i Turističkoj zajednici Općine Tisno.

Komentara 6

OV
Ovozemaljski
18:16 26.07.2017.

Evo na otoku Losinju se iste stvari događaju, njih dvoje drze monopol,.kupili 15 auta, dogovorili cijene i bezobrazno deru turiste, za 2 km voznje uzimaju im od 150 do 300kn, gosti ostaju sokirani i nesretni vicuci da se nikad nece vratit u ovu drzavu. Lokalna vlast zatvara oci i prave se da to ne vide. Daj Boze da se pojavi sto vise Ubera i takvih jer ovo nije vrsta biznisa, vec legalni kriminal i pljacka!

ST
stefj
19:04 26.07.2017.

I onda država ne dozvoljava Uber, a ovi taksisti lopov do lopova... Baš sam neki dan išao od hotela do hitne na Lošinju, cijena 60 Kn za minutu vožnje, taksimetar ugašen, niti pomisli da se izda račun... I onda država brani te iste?

NI
Nini istrijan
19:43 26.07.2017.

Nije cudo da su taksisti protiv ibera jer su taksisti jedna mafija kojoj izgleda nitko ne moze stati na kraj.Pet puta su se vozili moji gosti sa pulskog aerodroma u Fazanu i Valbandon.Niti jedan od taksista nije imao ukljucen taksimetarr a cijena voznje u prosjeku 250 kuna.Prosjek duzine puta bio je 12 km.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije