Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENE U RESTORANIMA

Još je u Hrvatskoj mila majka, kako deru po Grčkoj, Italiji, Španjolskoj...

Cijene
Čitatelj
04.07.2017.
u 08:30

Smatrate li da ste i vi previše platili jelo ili piće? Pošaljite nam račune na javi@vecernji.net.

Nakon što se poznati kuhar Nikola Lesar na Facebooku javno požalio na visoke cijene u jednom restoranu na Rabu, javio nam se čitatelj Ante koji smatra da je spomenuti Nikola na neki način i sam kriv što je mu je račun od 2700 kuna.

– Dotični kuhar naručuje food porn gozbu i onda se pravi grbav što to toliko košta – smatra Ante. 

Poslao nam i jedan račun iz Beča, gdje hamburger menu košta skoro 18 eura u restoranu koji je samoposlužni i uglavnom lociran na odjelu prehrane po trgovačkim centrima.

Foto: Čitatelj

– Još je u Hrvatskoj mila majka, kako deru ljude po Grčkoj, Italiji, Španjolskoj i Portugalu,... Francusku neću niti spominjati – zaključuje naš čitatelj. 

>>Smatrate li da ste i vi previše platili jelo ili piće? Pošaljite nam račune na javi@vecernji.net.


 

Komentara 57

Avatar krile11
krile11
08:52 04.07.2017.

A ne daju mukte u restoranima.Kome je preskupo neka ne ide u restorane nego nek si ispece jaja doma.I 2/3 Becana ne idu objedovati van kuce.

ME
MejaCity
09:01 04.07.2017.

samo opali po cijenama ko voli nek izvoli ima se love a svi kukaju..par mob.laptopa,auta a nema se...

RZ
rebel.zg
08:58 04.07.2017.

Bio sam kod Nikole u restoranu u Patongu, i nisu ni njegove cijene tamo bas sitnis. K tome se jos prijatelj otrovao hranom pa je 3 dana dolazio sebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije