Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lora Vidović
Povratak na članak

Neprihvaćanje moga izvješća politički je pritisak na neovisnost pučke pravobraniteljice

Sa žaljenjem moram ustvrditi da su dva dana rasprave u polupraznoj sabornici bila posvećena gotovo isključivo ideološkim i vrijednosnim razlikama, a ne problemima koje sami građani prepoznaju kao važna i zbog kojih nam se pritužuju, kaže Vidović

Komentari 88

Avatar Sandokan
Sandokan
14:59 20.05.2016.

Gospođa je zajamčenu neovisnost institucije kojoj je na čelu zloupotrebljavala u interesu jedne političke opcije sve nas proglašavajući ustašoidima ili fašistima. Treba ju pod hitno smjeniti pa neka o neovisnosti i pravdi na svoj način priča za svoj račun.

VL
DU
Deleted user
15:01 20.05.2016.

tvoje izvješće je prestrašno i sad kad ti nije usvojeno vršiš pritisak,zašto??zašto bi se usvojilo tvoje izvješće??

VL
BR
brankatafta
15:05 20.05.2016.

Nedavno izašlo međunarodno istraživanje koje razotkriva laži o hrvatskom narodu kao homofobnom, od nas homofobnije neke zemlje iz kojih stižu novci na račun određenih kreatora kaosa i pakla, isto tako i s tobožnjom "fašizacijom društva". Hrvatska ima ponajbolje uređen sustav prava manjina u Europi što im je ovdje dozvoljeno nije nigdje drugdje i onda partijska komesarka piše izvješća s ciljem da se Hrvate dalje diskriminira? E pa ne-će-te!

VL
VE
verakruz
15:09 20.05.2016.

Vidi, vidi... Radi dama za plaću od 20 tisuća kuna bogovski posao i ne bi nikome polagala račune. Pa svi smo čuli šta si rekla, a ispada da od Milančeta, Pušićke and comp sa druge strane niko ništa nije ni čuo ni vidio... E mislila si lišo proć, ko i zadnje 4 godine. Nema više dušo mostova, porušio Milanče za sobom. Rekao je mi ili oni. Idi sa njima, sa njima si dojahala, a sada se oprosti sa toplom foteljicom koju si tako zdušno us.rala... Neka ti je dobar tek, jer sad ćeš kusat što si s.rala.

VL
DU
Deleted user
15:12 20.05.2016.

Zasto misli da bi se izvjesce moralo prihvatiti......nema vise svetih krava.....

VL
PR
prcparty69
14:58 20.05.2016.

Ovo granici sa zdravim razumom. Ako podnosis izvjestaj onda osim potvrde postoji mogucnost da ga se i ne prihvati. Jos malo pa ce i ucenici prozivat ucitelje ustasama kad im vrate domacu zadacu na ispravak. U cetri godine postali smo prcija ukojoj malo tko radi svoj posao ali svi se uvrijede na opaske.

VL
Avatar kanonik
kanonik
14:51 20.05.2016.

Ti bi sad trebala odstupiti i amen.

VL
MI
mirrro
14:51 20.05.2016.

kako došla spolitikom tako i moras otici gospođo,svima nam je tako bilo i ja sam jednom otisao pod vodstvom karamarka

VL
BL
blaztilic
15:15 20.05.2016.

Ova se služi tipičnim komunističkim poštapalicama. Originalni izdanak kumrovečke škole .

VL
DD
ddh
15:12 20.05.2016.

"Neprihvaćanje moga izvješća politički je pritisak na neovisnost pučke pravobraniteljice" - kraj zitata! Da bi se takvo sto moglo tvrditi, trebala bi pravobraniteljica biti neovisna i neutralna. Ali ona to nije. Ona kao i desetci raznih civilnih udruga koje se navodno brinu o demokraciji u Hrvatskoj su ispostave komunista i prostaka Milanovica. Pravobraniteljica kojoj je u fokusu samo srpska i talijanska manjina, kojoj u fokusu nisu i prava hrvatskih gradjana, recimo katolika, koje razni psovaci iz rezimskih prostackih medija poput Indexa stalno sikaniraju. Njoj nisu u fokusu ljudska prava jednog Ive Sanadera kome sudkinja Calic manipulira dokazima i krsi sve postulate pravicnog sudjenja. Njoj nisu bila u fokusu gladna djeca u vrijeme "cvjetanja" Milanovicevog hochstapleraja, ali su joj u fokusu hrvatski novci koji bi trebali dobiti razni Radini i Pupovci. Njoj nisu u fokusu matere koje ne mogu prehraniti djecu ili mladi koji moraju odlaziti trbuhom za kruhom, ali su joj u fokusu prava Srba i Talijana. Pa kad je tako, a tako i jest, onda nek ne podnosi izvjestaj Hrvatskom Saboru, nego njezinom nalogodavcu Milanovicú i duhovnom vodji Savi Strbcu. A zu njezin partijski nerad nek je placa partija, nek je placaju Pupovac i Radin, a ne hrvatski cistac ulica.

VL
Avatar maldex
maldex
15:21 20.05.2016.

Ona je neovisdna kao i oni koji su je postavili na tu funkciju.

VL
AM
AMD------------------------
15:16 20.05.2016.

gospodja konstatira netocno! vecinsi narod je prepusten svakome i svacemu i tu stvarnost koriste svi kojima nerednost,neciviliziranost ide u korist,da bi oni opstali.a jedino sto ih zanima je- taj narod prikazati negativnim. objektivne institucije to trebaju navesti. to nemogu jer nisu neovisne.

VL
VE
velikazmija
15:14 20.05.2016.

gadi mi se uvijek čim nešto treba usporedba s manjinama a ustvari radi se samo o srbijanskoj manjini vlasa u hrvatskoj .ja bi se minjao s njima za prava a obveze nikakve- nemaju-

VL
Avatar white socks
white socks
15:45 20.05.2016.

Dakle, njeno izvješće se ne smije odbiti, mora biti prihvaćeno što god u njemu stajalo!?!

VL
AM
AMD------------------------
15:33 20.05.2016.

molim i protivnike i pristase ; stazica, pupovca ,puhovskog i sl.da mi objasne njihovu ulogu u hrvatskom drustvu. dojmljuju me se uzasno za sve i svakoga.

VL
VE
velikazmija
16:00 20.05.2016.

naravno da ste uništili sve što ste primili- BDP. cijeli mandat u smeću iako ste zadužili nas novim zaduženjem za 100 milijardi . i uz to u fondove eu podilili između sebe--

VL
PP
pp
16:13 20.05.2016.

Prava "liberalka". Napad na mene, bez obzira na argumente je politički pritisak i nije primjeren i dozvoljen...majke ti mile gdje ih nalaze takve...samo ja imam pravo na svoju "istinu", a propitivanje iste onda mora biti laž (smajlić koji vrti očima :)

VL
PE
PeroJoso
16:16 20.05.2016.

Koja glupost, pa ako je politicki postavljena, zasto ju nebi bilo moguce i politicki maknuti sa polozaja? Toga su svi na takvim funkcijama svjesni, a to sto se bune ne daje im za pravo. Druga je stvar sto bi za takvu funkciju trebalo biti izabran covjek politickim kosenzusom, a u tom slucaju vjerojatno nebi bila izabrana ona.

VL
Avatar zetvukovarski
zetvukovarski
17:40 20.05.2016.

Gospođo Vidović Vi ste neovisni o SDP-u kao što je wc papir neovisan o dupetu.

VL
SO
Somelier
15:58 20.05.2016.

Za gospođu "pravobraniteljicu" citirao bih jednoga poznatoga Nijemca: " Tko je sa 20 godina komunista taj nema srca. Tko je sa 30 i više godina komunista taj nema pamet". Bilo bi dobro da se vrati među Hrvatski narod a nee da si umišlja da je odgovorna samo za manjine. Tako joj je i izviješće prošlo.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.