Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Nepropisno pretječući, poginuo mladi vozač na cesti iz Knina prema Drnišu

nesreća
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/7
01.06.2016.
u 10:45

Zbog nepropisnog pretjecanja dvaju vozila ispred sebe, 26-godišnjak vozilom je udario u osobno vozilo iz suprotnog smjera kojim je upravljao 45-godišnjak

Mladi 26-godišnji vozač poginuo je u Vrbniku gdje je, vozeći se iz Knina prema Drnišu, u Renault Meganu šibenskih registracijskih oznaka nepropisno pretjecao dva vozila te je udario u Mercedes sisačkih registracijskih oznaka iz suprotnog smjera kojim je upravljao 45-godišnjak teško ga ozlijedivši.  

Nesreća se dogodila oko 17,55 sati na državnoj cesti D-33 u Vrbniku. 26-godišnjak je upravljao osobnim vozilom marke Renault Megane šibenskih registracijskih oznaka i krećući se iz smjera Knina u smjeru Drniša zbog nepropisnog pretjecanja dvaju vozila ispred sebe vozilom udario u osobno vozilo iz suprotnog smjera marke Mercedes sisačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 45-godišnjak, a koje vozilo je od udara odbačeno na zaštitnu ogradu uz rub kolnika.

26-godišnji vozač je odveden u Opću bolnicu Knin gdje je preminuo, a 45-godišnji vozač je zadobio teže tjelesne ozljede, dok je 39-godišnja putnica iz njegovog vozila zadobila lakše tjelesne ozljede. O prometnoj nesreći slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

>> 5 ljudi ozlijeđeno u nesreći na Istarskom ipsilonu

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar 2016fcbayern
2016fcbayern
20:47 01.06.2016.

Steta je za tako mladog covika! Na zaslost i nije cudo tako nesto, svaki dan vidim mlade ljude koji se nepropisno ponasaju na nasim cestama. Pitam se sto ce nam uopce policija kad ne rade svoj posao?

LA
lavmis29
13:10 02.06.2016.

Strašno, sučut obitelji, a kako može biti nepropisno na isprekidanoj traci?? Novinari, pišete samo da imate bolju vijest, na isprekidanoj traci je dozvoljeno preticanje i nije nepropisno..

Avatar Renaldo
Renaldo
10:29 04.06.2016.

Opet je "kumovala" brzina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije