Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovačka 'narodna milicija'
Povratak na članak

Neonacisti strogo kontroliraju vlakove

Nakon napada na djevojku u vlaku kažu – štitimo sve pristojne ljude od parazita

Komentari 68

DA
Darko22
13:04 21.08.2016.

""Neonacisti""...znači poštuju zakone, štite sugrađane i hvataju kriminalce...da, evo jadni Slovaci ne znaju što će od muke s njima...da je barem nama takvih "neonacista".

VL
SH
Shiny5
13:09 21.08.2016.

svaka čast

VL
DU
Deleted user
13:05 21.08.2016.

A gdje je policija da radi svoj posao umjesto ovih ljuidi? Nema policije sakrili se u stanice ponekad izađu da demonstriraju moć na bakicama kojema treba kuću zaplijeniti poradi duga od pola kune.

VL
ST
stomugromova
13:11 21.08.2016.

Slovaci su se slično kao i Mađari odlučili samoorganizirati u borbi protiv neoliberalnog judeomasonskog korporativnog fašizma i ne žele čekati da im kojejkakvi ober svjetski kriminalci ala Soroš,nameću kako će živjeti.

VL
DU
Deleted user
13:28 21.08.2016.

VL kada krećete sa objavom dokumenata koji su iscurili ovih dana u javnost ? Soros & parazitske civilne udruge !

VL
ST
stomugromova
13:13 21.08.2016.

U cijeloj EU treba organizirati takve narodne stranke,koje će braniti narod od raznih petokolonaških soroševskih i inih udruga,koje su alati neoliberalnog fašizma.

VL
SA
samograd
13:42 21.08.2016.

Svaki uzoran građanin treba pomagati policiji , to ne znači da je neonacist!

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:21 21.08.2016.

Sram ih bilo, kako se usudjuju odrzavati red i mir. Totalno ce poremetiti cionisticke planove stvaranja kaosa u Europi a toliko su se trudili, ubacili par miljuna islamista i sada ce im ovi sve "pokvariti". Brzo treba uvesti sankcije i zabraniti ovakove grupe koje pomazu gradjanima, to je u totalnoj suprotnosti s "novim svjetskim poretkom" kaosa, prisluskivanja, duznickog ropstva i vjecitog rata. Tko je vidio mir i sigurnost, to je staromodno i nazadno.

VL
LO
lojtra1
13:27 21.08.2016.

Ne samo to. Djevojku koja je bila napadnuta treba najstrože kazniti!

VL
Avatar superhik74
superhik74
13:32 21.08.2016.

"Pomazu mladoj majci unjeti kolica..." Stravicno, tko je to jos cuo u danasnjoj neoliberalnoj bankarskoj tvorevini EU, bilo kome pomoci, i to jos besplatno. Strava i uzas. Odmah Soros i ekipa cionista trebaju organizirati sudjenje po principu Nurnberskog procesa.

VL
VI
VisAVis2
14:00 21.08.2016.

Sve je to mila majka gok stvar ne preuzmu Socjaldemosni partijaši (SDP), jer ti organiziraju jadovna i hude jame! Inaće, ovi antifašistički uhljebi, fašizam vide u svakoj sjeni! Jadno, nksu tako reagirali kada su socijalisti klali po srebrenici! Šta nas iz Škabrnje briga šta su Adolf i društvo radili! O čemu piši i čime nas straše naše hrvatske tiskovine! Kakav fašizam, naš agresor su bili slobina socijalistička stranka, slijednica SKJ, šta nas briga za navodne grijehe od prije više od pola stoljeća, a ne vidimo tragediju od jućer!

VL
Avatar HerojUlice
HerojUlice
13:13 21.08.2016.

nije mi nešto jasno, zato jer je rom ima besplatanu vožnju po defaultu? pa i premijer jedna naše susjedne države je imao finih izjava o muslimanima koje su utjecale da ih dosta njih proguta noć, pa je sada veliki "mirotvorac"

VL
Avatar abakus
abakus
14:04 21.08.2016.

Kad policija ne radi svoj posao već, naprotiv, štiti kriminalce (bili to oni obični ili elitni kakvih je hrpa među političarima i raznim strukturama moći) onda ljudima ne preostaje ništa drugo nego da se samoorganiziraju i brane.

VL
SA
SajamTastine
14:17 21.08.2016.

hrvatski masoni u potpunosti kontroliraju vecernji list. Ovaj clanak je samo propaganda masona. Ako ne, zasto VL ne pise nista o nedavnom skandalu i financiranju "nevladinih udruga" od strane Sorosa? Masoni masovno naseljavaju crne i bliskoistocne muslimane, da bi iznutra napali Krscanstvo i da bi unistili bijelu rasu. Pri tom ti muslimani nisu miroljubivi kao npr. Kosovarci (koji su prije bili Katolici), vec su najtezi zlocinci. izmedju ostaloga i silovatelji: 1,000 puta je vjerojatnije da je silovatelj musliman, na osnovu Svedskih statistika, plus suci od Svedske do Kanade karakteriziraju silovanja kao najbrutalnije u povijesti njihovih drzava. Sam taj njihov Muhamed je svojim ratnicima rekao da mogu silovati zatocene zene - dakle to je religija ratnog zlocinca (izmedju ostaloga), i njima je u redu silovati ne-muslimanke. Prorocanstva govore da ce se sve sotonske sile ujediniti protiv Krscanstva - gle kako odjednom feministkinje se ni malo ne bune na masovna seksualna zlostavljanja muslimana po zapadnoj Europi; gle sto sve rade "izbjeglice", koji su ustvari mladi nabildovani vojnici, i kako ultra-ljevicarski mediji pod kontrolom masona propagiraju (peru mozgove) da su oni koji ustanu protiv ovog nametnutog terora "neonacisti", "rasisti", "islamofobisti" itd .. Zasto lijepe te etikete? - Jer nemaju nijedan argument, pa se ide na diskreditaciju protivnika lazima.

VL
Avatar freen
freen
13:40 21.08.2016.

tako bi trebalo i u HR.Pogotovo u parlamentu

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
16:07 21.08.2016.

E da bar toga ima u vlakovima HŽ-a, svi bi se osjećali sigurnije i ekološki gledano Lijepa naša billa bi još ljepša i čišća!

VL
DU
Deleted user
15:34 21.08.2016.

Bravo mladići ! Tako se to radi. I nama u Hrvatskoj bi trebalo takvo nešto.

VL
DU
Deleted user
14:09 21.08.2016.

Čim si protiv židovske multi-kulti doktrine automatski si neonacist. Hrvati su ko fol "fašisti" a imamo Davidove zvjezde na grbu. LOLčina!!! Slaveni nemaju ništa protiv židova, čisto iz razloga što smo genetski vezani sa Aškenazi židovima koji su potpuno Europskog podrijetla. To što židovi (pogotovo sefardski židovi) imaju priljavu politiku globalne dominacije.. to je njihov problem, ne nas katolika. BTW, long live white power!!!! :D

VL
Avatar NasaDomovinaHrvatska
NasaDomovinaHrvatska
14:39 21.08.2016.

Bravo momci još malo i po cijeloj EU morat čemo sami sebe branit jer vlade to neče oni rade za druge protiv nas.

VL
ST
stomugromova
18:03 21.08.2016.

U kontekstu spominjanja Soroša i njegove uloge u podjarmljivanju slobodnih država i nacija,nije on nikakav samostalni igrač. Soroš= agent Rothschilda i Rockfellera za specijalne operacije, poput obojenih revolucija i uništavanja nacionalnih država i nacija,financiranjem nevladinih petokolonaških udruga i subverzivnih programa,kojeje provode ti paracentri moći.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.