Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMO MEDVED

Neodgovarajuća retorika uvijek šteti, poziv svima da se usmjere na programe

Tomo Medved
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
05.03.2020.
u 09:20

"Predstavili smo naš program po svim područjima i segmentima rada, i očekujem da će članstvo to u konačnici prepoznati", uvjeren je Medved.

Ministar branitelja Tomo Medved izjavio je u četvrtak da je neodgovarajuća retorika na unutarstranačkim izborima u HDZ-u uvijek štetna te je pozvao članstvo da se suzdrži i usmjeri na programe i ciljeve svoje kampanje.

"Dakako da neodgovarajuća retorika uvijek šteti, poziv je svima da se u nastavku ovih desetak dana kampanje suzdrže, i neka se zaista usmjere na programe, neka predstave svoje pravce djelovanja, svoje ciljeve", rekao je Medved novinarima uoči sjednice Vlade.

Dodao je da "svjedočimo konstantno neodgovornoj retorici prema predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću, a bez da se sadržajno išta čuje kao alternativa".

Medved nije htio komentirati pitanje što očekuje od sučeljavanja glavnih kandidata za predsjednika stranke Andreja Plenkovića i Mire Kovača.

"Važno je da svi pretendenti na dužnosti u HDZ-u, koji su se javili i prijavili, prikupili potreban broj glasova i potpise, da se članstvu predstave svojim programima, svojim ciljevima, da članstvo vidi u kojem pravcu žele voditi HDZ", ustvrdio je Medved.

Ističe kako su ovi potezi pokušaji da se skrene pozornost s bitnih tema.

"Mi smo koncentrirani na ono važno, i svakodnevno radimo ozbiljne aktivnosti i poslove, možete svaki dan vidjeti koliko je toga bitno i što rješava Andrej Plenković i Vlada, tako će to i ostati", smatra Medved.

Naglasio je da je HDZ-ov tim "Odvažno za Hrvatsku" vrlo jasno komunicirao s članstvom.

"Predstavili smo naš program po svim područjima i segmentima rada, i očekujem da će članstvo to u konačnici prepoznati", uvjeren je Medved.

Medved ne zna koje bi teme mogle biti raspravljene na sučeljavanju.

"Puno je tema, treba definirati najvažnija poglavlja i pitanja u državi, nakon što je Hrvatska realizirala sve svoje strateške ciljeve pred nama su novi izazovi. U skladu s tim očekuje se od kandidata da imaju odgovor na takva pitanja", zaključio je Medved.

Komentara 5

Avatar Dipsy
Dipsy
10:38 05.03.2020.

Napokon jedan realan komentar na dosadašnje izjave i događaje. Kovač se malo pogubio i umjesto da je iznio nekakav svoj program rada, ostao je samo na blacenju Plenkovića i Vlade. Šteta, očekivao sam malo više od njega...

BO
bolonjez
10:43 05.03.2020.

Ne znam što je ovo Kovaču trebalo, baš će se osramotiti...

MA
manipulacija
10:41 05.03.2020.

Plenković je u ovoj utrci ispao veliki gospodin, prakticki je ignorirao sve besmislene napade od strane Kovača, Stiera i ekipe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije