Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN JE UVJET

Neobičan oglas: Nudim besplatni apartman na obali Dunava i plaćene režije umirovljenoj osobi

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL/Privatna arhiva
1/2
15.08.2022.
u 12:17

Dinka Juričić pojašnjava kako od kada je umro Tomislav, tatin prijatelj iz djetinjstva, panično šalje pisma udrugama umirovljenika i centrima za socijalni rad.

Uobičajeni oglasnici kao i oni sve popularniji oglasnici na društvenim mrežama iz dana u dan donose brojne oglase u kojima se nudi sve i svašta. Među njima ima i onih neuobičajenih poput ovoga. Naime, korisnica umirovljenoj osobi nudi besplatan apartman u Šarengradu, na obali Dunava nedaleko od Iloka, uz plaćene režije i hranu. 

- Nudim besplatni apartman na obali Dunava i plaćene režije umirovljenoj osobi koja se želi doseliti k nama u Šarengrad. Zauzvrat očekujem da mi jednom tjedno tri, četiri sata pripazi tatu da mogu skoknuti u Vukovar ili Vinkovce. Nudim i besplatnu hranu. Ako osoba zna kuhati i spremna je kuhati jednostavne ručkove za nas troje onda ima i besplatnu hranu – stoji u oglasu uz broj telefona na koji se zainteresirani mogu javiti.

Dinka Juričić pojašnjava kako od kada je umro Tomislav, tatin prijatelj iz djetinjstva, panično šalje pisma udrugama umirovljenika i centrima za socijalni rad.

- Od 32 poslana maila, samo su mi na dva odgovorili: da mi ne mogu pomoći jer se oni ne bave takvim stvarima. Neću komentirati, ali stidim se umjesto njih. Molim vas podijelite ovu objavu. Stižu jesen i zima koje će jamačno biti, ako ne hladnije, onda puno skuplje nego prošle. Sigurna sam da bi nekoga moj poziv da se doseli k nama baš usrećio.

Hvala vam svima – kaže Juričić.

Dodaje i kako im je se javilo nekoliko osoba ali da se još uvijek nisu uspjeli dogovoriti s nikim. Ističe i kako njima ne treba nikakva pomoć nego da toj osobi, bez obzira radi li se o muškoj ili ženskoj osobi, uljepša starost, a i da njima s tom osobom bude lijepo i zanimljivo.

>> VIDEO Baku posjećuje sova za koju vjeruje da je znak pokojnog supruga: 'Oko njih je uvijek vladala ljubav'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije