Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
negativni signali
Povratak na članak

Nema urote: 'Njemačka 
vas neće 
izvlačiti, čeka rezultate'

Prijetnje iz Bundestaga diplomati objašnjavaju i njemačkom nesklonosti proširenju, nakon problema s Rumunjskom i Bugarskom

Komentari 277

Avatar Houston
Houston
17:43 15.10.2012.

@DoktorAmer (DoktorKramer) Poslije svih tvoji optimisticnih izjava, kako ce Njemacka pomoci i Markelica raspaliti samarcine Slovencima, izgleda da si se ipak malo zeje*ao sa svim prognozama. Hrvatska nije spremna za Europsku Uniju i vecina Hrvata ne zeli uci U Europskiuu Uniju, a sto su rezultati namjesteni za ulazak, to vec i ptice na grani znaju. Izgleda sve se vraca na svoje, ne pocetak gdje je Hrvatska bila 2007 godine sa pregtovorima, a tebi ostaje da se grizes, patis i mucis sam sa sobom i svojom pamecu. @DoktorAmer (DoktorKramer) Svi vise vole tvoje lazi netgo istinu

VL
DO
doktorica
17:46 15.10.2012.

pa naravno da nas nitko neće izvlačiti,trebaju brze promjene a ne čekati 2013g....

VL
WE
Wyatt Earp
17:54 15.10.2012.

Radi se najvjerojatnije o izrucenju Perkovica, mada se niti to ne cini dovoljan razlog za ovako ostre kritike koje stizu iz Njemacke. Tesko je reci sto je posrijedi, bojim se da nas opet pripremaju za neku balkansku uniju.

VL
KO
komicr
17:57 15.10.2012.

Stara poslovica kaže..."Zec počinje plivati tek kad mu uši zalije voda"..... Tako i mi funkcioniramo.....tako dugo dok voda nije do grla, imamo vrmena....pa nije to tako jednostavno....i 1000 razloga.....a kad voda zalije uši, sve se može.... Nisam oduševljeni pobornik ulaska u EU, ali mi je drago na način, da se konačno moramo početi ZNATI PONAŠATI PO PRAVILIMA !

VL
OB
-obrisani-
17:57 15.10.2012.

izjave je od nekoga cobana bez znacajna..sve panika.. eu je tu..tu nema nazad..ali istina: hdz bio je favorit jer oni su to napravili a ne ta neka stranka sada navladi..to neide tako...ccc

VL
VA
vadis
18:08 15.10.2012.

Citam komentare, zalosno je koliko slijepog nacionalizma i predrasuda ima. Covjek se po meni razlikuje po tome je li dobar ili los. Uglavnom svatko pripada nekoj naciji, sto je uredu, kako hoces. Mrziti ljude samo zato sto su druge nacionalnosti (pa makar si s tom naciom nekada bio u ratu) je ispod svakog ljudskog dostojanstva. Uostalom, krscanska vjera svaku mrznju osudjuje, mrziti je grijeh.

VL
ŠI
Šilo
19:35 15.10.2012.

Kao hrvata više me je sram našeg puzanja i klanjanja da bi ušli u posranu uniju, nego što me je sram naše korupcije, mi smo glupi i ljigava, a korupcija i lopovluk je doma u zapadnoj Europi, kad nebi bilo tako onda nebi bilo Lichtensteina ni Luxemburga, tresora sumnjivog porijekla. Možda ih šarmira Pusićka sa svojom modom, i to je sramota, nisu Njemcima smetale slike od Sanadera. Jednom mi je jedan stari njemački gospodin rekao da ga sram za Kinkla, rekao je da hrvat kolegu nije pustio ranjenog na bojištu, a njemac je, rekao je Hrvat je Kamerad.

VL
TM
TM
19:39 15.10.2012.

Hrvatska pada sigurno na podrucju pravosudja,Sve dok suci budu sudili za dobrobit kriminalu,i priznavali otimacinu imovine nema napredka.Poglrdajte presude sudkinje Crnic i sve ce vam biti jasno.Mene uzmite jos za sada za zivog sjedoka pa me onda i ubijte kada ste me opljackali.

VL
DO
doktorica
18:39 15.10.2012.

a mi naučili razvlačiti do u nedogled...

VL
CA
capronza
19:09 15.10.2012.

Hoce li netko mozda objaviti i ishod razgovora , odnosno odgovor na pitanje ministrice Pusic, danas u briselu.

VL
JK
ja-kan
19:09 15.10.2012.

Hrvatsko sudstvo je najkorumpiraniji dio društva. Realno bez promjene 90% sudaca Hrvatsku ne bi trebalo primiti u EU.

VL
OB
-obrisani-
09:04 15.10.2012.

Vesna, hoćeš li dati ostavku ako ne uđemo iduće godine u EU?

VL
OB
-obrisani-
09:08 15.10.2012.

Njemci su u pravu što se tiče ispunjavanja svih preuzetih obaveza. Ne sumnjam da će se i dovršiti sve što je preostalo. No što se tiče prijepora sa Slovenijom oko pitanja duga (čitaj pljačke) Ljubljanske banke,ne bih im dopustio ni milimetar manevarskog prostora. Rješavati će ga sud. A gospoda sa alpske strane će ratificirati sporazum po nalogu onih koji su ih već jednom podučili evropskom ponašanju.

VL
FR
friz
09:16 15.10.2012.

ako nas Njemačka ne želi,onda stvarno nemamo što tražiti u EU.Mada se pitam,a i slažem sa svima Hrvati nisu stvorili duboku ekonomsku krizu,već je ona proizvod močnih sila iz svijeta.Pod budnim okom EU,poglavito Njemačke,Sanader je haračio i uništavao Hrvatsku.Zašto ga nisu spriječili na vrijeme?Upravo Njemci?Sve ovo što danas imamo,je posljedica politike koju je namjerno vodio Sanader i drugovi,a nitko ih nije zaustavio.Možda je i bolje da ne ulazimo,kad već tako žele Nijemci,a možda se do tada konačno i vidi dali će EU uopće opstati.Tako da bog zna ništa nećemo izgubiti.

VL
KV
kvatrić
09:42 15.10.2012.

15.10.2012. u 09:40h friški je napisao/la: .Za koga da glasamo na slijedećim izborima??? ------ Za HRAST.

VL
CR
crocro
09:19 15.10.2012.

Ako Hrvatska do slijedećeg izvješća ne ukloni nedostatke, ili ako se dogodi odgoda prijama Hrvatske u EU, onda Hrvatski građani trebaju ukloniti vlast i birati one koji su u stanju izvesti Hrvatske građane i Hrvatsku iz gliba. Vlast mora računati da se većina Hrvatskih građana izjasnila na referendumu za ulazak Hrvatske u EU, pa prema tome ova vlast mora raditi na uređenju države kako bi se Hrvatska na vrijeme priključila Europskoj obitelji, gdje je oduvijek bila i trebala biti. Ne daj Bože da se dogodi odgoda, jer ta bi odgoda značila da se ostvari plan 2, a to je ulazak sa srbijom i ostalima, za barem jedno desetljeće kasnije. Odgovorni u vlasti bi trebali respektirati volju građana i raditi na pitanju uređenja države tako da se sve praši, a ne da dobivamo kritike. Vesna Pusić tumači izvješće na svoj način i tješi građane, a kada izvješće protumače europske zemlje ponajprije Njemačka, onda je stanje zabrinjavajuće. Ja više ne želim slušati ocjene europskih dokumenata od strane naših političara jer su neobjektivne i umirujuće i uspavljujuće.

VL
PA
pariz16
09:19 15.10.2012.

jedva čekaju nas

VL
OB
-obrisani-
09:22 15.10.2012.

Cro, a zašto nisi tražio ostavku HDZ-a, zbog kojeg s članstvom u EU kasnimo 10 godina?

VL
AL
AlanFord
09:32 15.10.2012.

Članstvo za EU se ne stiće zadnjih 2-3 godine, ono se gradi čitavo desetljeće. Problem je što su nama postavljane birokratske barijere, prvo uvjetovano generalima, pa granicama, pa zakonima, a cijeli ovaj niz godina dok pregovaramo nije ništa učinjeno na konkretnom mjenjanju mentaliteta društva. Vidimo da su sveuč. profesori korumpirani, da su suci korumpirani, da se tolerira ne plačanje poreza, svijest u društvu da se državu može krasti. čak i poželjno. Izostanak svih gospodarskih mjera koje se grade godinama, da sutra budemo konkurentni u toj Uniji, da naši proizvodi nađu svoje tržište itd itd. Osim birokratskih ispunjenja nekih dužnosti, i uređenja slova zakona, mi smo cijelo ovo vrijeme potpuno nespretni za sam ulazak.

VL
PE
peugeot
17:36 15.10.2012.

Samo bez nervoze i "pogresnih koraka" da brod uplovi u luku zvanu "EU"! Njemacka nakon problema sa Grckom i Bugarskom sirom je otvorila oci kad je po srijedi Balkan i identican mentalitet tih zemalja (korupcija, uzimanje kredita nemilice i kad trebaju i kad ne trebaju i sl.). Zato se Hrvatska nasla pod "njemackom lupom". Sto se tice Slovenije ne znam sta da kazem - tesko Hrvatskoj sto se granici s njome! Od tradicionalno egoisticnih, skrtih, podmuklih i perfidnih Slovenaca mogu se ocekivati samo "igre bez granica". Pare (ukradene!) na sunce Jansa i njegova sabraco!

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 14 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.