Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se HALMED

'Nema poremećaja u opskrbi lijekovima povezanih s koronavirusom'

Halmed
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
28.02.2020.
u 09:43

Ako imate pitanja o koronavirusu pošaljite nam ih na mail dojavi@vecernji.net. Postavit ćemo ih uglednim stručnjacima

Iz HALMED-a su poslali priopćenje u kojem ističu da trenutačno nema poremećaja u opskrbi lijekovima povezanih s koronavirusom na tržištu Republike Hrvatske.

"Sukladno podacima iz država članica koji se prikupljaju na razini Europske unije unutar sustava za dostupnost lijekova, ovim putem možemo Vam potvrditi da trenutačno nema izvješća ni obavijesti o nestašicama koje bi izravno ili neizravno bile povezane s koronavirusom u Europskoj uniji. Jednako tako možemo potvrditi da trenutačno nema poremećaja u opskrbi lijekovima tržišta Republike Hrvatske povezanih s koronavirusom", kažu u svom priopćenju.

Video: U Tomislavovom domu na Sljemenu traju pripreme za karantenu

Dodaju da je HALMED aktivno uključen u intenzivnu razmjenu  svih novih saznanja te praćenje situacije vezane uz potencijalni utjecaj koronavirusa na dostupnost lijekova i medicinskih proizvoda na razini Europske unije te će o svim novim saznanjima pravovremeno izvijestiti javnost.

Teme: Koronavirus

Novi zaraženi od koronavirusa bili su u bliskom kontaktu s prvim i trećim oboljelim

Može li slovenska žilet žica zaustaviti koronavirus?

Ako imate pitanja o koronavirusu pošaljite nam ih na mail dojavi@vecernji.net. Postavit ćemo ih uglednim stručnjacima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije