Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nema natrag, Hrvatska konačno radi iskorak koji se čeka i trajno mijenja obrazovni sustav

17.02.2023. u 08:31

Neka nova politička opcija teško može počinjati iznova jer će joj za vrat, osim utrošenog novca, puhati i Europska unija

Komentara 6

MA
Marko1337
09:35 17.02.2023.

Trebati ćemo još vremena da se riješimo ostataka perverznog komunizma u našem školstvu kao što je šuvarizacija i razni isprdci kao što je jokić i leva bagra.

Avatar Pukovnik Simo
Pukovnik Simo
09:27 17.02.2023.

Jokić pušta bradu ali mu ne ide dobro.

TN
Tamo Neko
15:26 17.02.2023.

Što prije napustite školovanje to bolje. Škole služe samo programiranju razmišljnja mladih ljudi na jednak način kao što to radi tv i mediji. Ostavite filozofiju "treba mi diploma/doktorat za posao"; diplomaca su pune blagajne u trgovačkim centrima. Želite li siguran posao, ulažite u online tečajeve i certifikate koji vas doista uče i opremaju za posao na način kako poslodavci traže. Dok vaši prijatelji završe fakultete, već možete imati financijski sređen život sa plaćom o kakvoj fakultetlije mogu samo sanjati. Roditelji čuvajte djecu od škole i borite se da su tamo što manje. Djeco čuvajte se škole, i odradite minimum potreban da je završite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije