Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISILNA NAPLATA

Nema eura – nema mesa!

steak
27.04.2010.
u 16:03

Mesar kojemu u njemačkom restoranu nisu platili račun, pokupio je sve meso iz restorana, uključujući i ono već posluženo gostima.

U jednom steakhouseu u Aaachenu dobavljaču mesa nakon isporuke nisu platili račun od 400 eura koji su mu već dulje vrijeme bili dužni. Bijesnog mesara nije bilo briga za probleme s protokom gotovine koji su zadesili taj "šnicleraj" i, nakon žestoke svađe u kuhinji, odlučio je pokupiti sve isporučeno meso koje nije plaćeno.

Prvo je pokupio sve odreske iz zamrzivača, pa iz hladnjaka, pa je onda pokupio i sve meso iz kuhinje koje je bilo u marinadi ili već bačeno na roštilj, a kako ni to nije bilo dovoljno, krenuo je u blagovaonicu i pokupio meso s tanjura koje je već bilo servirano gostima.

Kad je pozvana policija, organi reda mogli su samo ustvrditi da nije prekršen zakon. Dvadesetak gostiju u restoranu ostalo je bez večere, restoran je ostao bez zarade, konobari bez napojnice, a što je mesar učinio s mesom "malo rabljenim ali još u dobrom stanju", ne želimo ni zamisliti.

U svakom slučaju, dok ne prođe ekonomska kriza, preporučujemo vam da, ako vas put nanese u Aachen, naručite ribu. I nadate se, naravno, da su ribari manje agresivni od mesara.

Komentara 2

SH
shooter
21:09 27.04.2010.

Mislim da bi kod nas trebalo bit agresivan već na 40 eura.Za otimačinu treba biti nulta stopa tolerancije pa bilo reda odozdola pa do gore.

Avatar sebastian
sebastian
08:02 29.04.2010.

Nesmije mesar pokupiti meso koje je vec lifrano a sa stola gostiju sigurno nije to je novinarska patka, da meni neko uzme meso sa tanjura koji sam ja porucio ja bih ga sa flasom po glavi na balkanski nacin, a sve to zbog 400 EURA i to je nemoguce, to nije nikakav novac.....sta sve ovi novinari pisu !!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije