Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVO: RAT U UKRAJINI
Povratak na članak

Rusi demantiraju napade na civile u Kijevu: 'Gađali smo tvornicu oružjem'; Napadnuta još jedna ukrajinska regija

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij obećao je u subotu navečer da će Ukrajina vratiti sve gradove koji su zauzeli Rusi, uključujući Sjeverodoneck koji je u njihove ruke pao nakon mjesec dana duge, krvave bitke.

Komentari 33

MA
Matematika2
21:26 26.06.2022.

Ruska preciznost.Ha ha ha.Oni nesto vojno mogu pogoditi samo slucajno.Rusija nezna napraviti dobar auto a kamoli precizno moderno oruzje.Vrlo brzo ce Ukrajinci poceti oslobodjavati svoje gradove.Mislim da ce zlocinac putin potegnuti nuklearno oruzje kad izgubi rat

VL
DO
doberdedec
20:44 26.06.2022.

Jedno je gađali smo, a drugo, pogodili.

VL
DA
Dammir
16:18 27.06.2022.

Treba prvo pričekati potvrdu RTS-a da je istina. Ne bi Putlerovci nikada gađali stambene zgrade.

VL
VE
Ventilator2
18:56 26.06.2022.

Tvornicu čega??

VL
AR
admin_ruski_placenik_2483
12:24 11.08.2022.

Evo dokaz da administrator masovno brise komentare koji nisu proruski. Ovako je izgledala prva stranica s koje su obrisani svi osim proruskih komentara. Clanak je 'Rusi demantiraju napade na civile u Kijevu: 'Gađali smo tvornicu oružjem'; Napadnuta još jedna ukrajinska regija': i.ibb.co/zQ3FcHY/s-prve-stranice-sve-obrisano.png

VL
DU
Deleted user
18:52 26.06.2022.

link istoka i zapada je esencijalan za daljnju eskalaciju agresije. Ukrajina se polako top i nestaje. agresivnost se u danasnjem svijetu isplati,tako bar tvrdi Putin&co. BIlo kako bilo,pitanje vrmena je kada ce se NATO i Rusija sudariti ako se ovako nastavi,a onda,idemo svi zajedno...i Rusi,i Europljani i Amerikanci i Kinezi i Afrikanci. Netko mi jednom rece, u covjeku postoji nesto auto-destruktivno. ima pravo. Neki ovdje gube energiju piskaranjem o G7,cijeni energije itd itd. Naprosto smijesno baviti se time kad Doomsday clock pokazuje skoro 12 sati. vjerovatno nedostatak racionalnog razmisljanja i shvacanja surovog realiteta.

VL
DU
Deleted user
08:28 26.06.2022.

Eskalacija na eskalaciju, pomalo ali sigurno katastrofa se ubrzava, a samo slijepac pored očiju ne vidi gdje ovo vodi... Ne vjerujem ni da je stvar izbora, prije je sudbina, nekakvo prokletstvo, nešto jako, neki demon što upravlja odgovornim ljudima, a ne odgovorni ljudi krizom, kako se, kao čini... Tko bi razuman hodao po tankoj žici provalije iznad nuklearnog rata već 4.mjesec,a da ne bi sjeo za stol i riješio problem, ili barem zamrznuo?... Ovo je klasično samoubojstvo, i to bez nekog smislenog razloga, pošto bi kao civilizacija nestali i bez rata, klimatskim promjenama, koje su također samoubojstvo, samo sa odgodom... Čovjek = budala!

VL
HR
Hrvoje5
17:01 26.06.2022.

Haha,scholz je od sad dežurni patolog ludnice naziva EU... Mjeri koliko koga boli, a libi se priznat da njemačko ludilo najviše boli obične nijemce. Isto tako i svugdje u eu

VL
ST
Stainer
10:27 26.06.2022.

Znači direktor je došao u pogon. Prije nego institut studiranja lažnjak objavi da je rusima ponestalo pukovnika pa da direktor mora čistiti wc bez sredstva za čišćenje jer im je ponestalo na relokacijskim položajima u ukrajinskoj klopci.

VL
Avatar Zgubider..
Zgubider..
09:38 26.06.2022.

Zašto Zelenski ne potpiše kapitulaciju i obaveže se na neutralnost? On ovaj rat ne može dobiti, pa da mu NATO pošalje još deset puta toliko oružja! Johnson i Biden ga koriste za svoje ciljeve i to sve preko jadnog ukrajinskog naroda...

VL
DO
DobarDomoljub
18:29 26.06.2022.

Mislite, da bi Putin mogao naoružat Iran nuklearnim oružjem, kako je i SAD naoružala Izrael!?

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
12:23 26.06.2022.

Jeste li vidjeli kako Putin hoda s obje noge i gleda i vidi bez naočala, a tek frizura, ten i parfem, nema to je to, sankcije djeluju, još dvadesetak godina i gotov je.

VL
ZM
zmaček
10:01 26.06.2022.

Problem broj jedan ovdje je i dalje "demokratski" zapad. Oni i dalje ne znaju što bi s Ukrajinom pa sad donose kao odluke. Ali to odluke zapravo nisu jer i sami kažu to je politička gesta - Macron za davanje statusa kandidata. Oni znaju sigurno da bi slabu Rusiju, a pretpostavka je bila da Ukrajina bez vanjske pomoći može godinu dana držati Rusiju u pat poziciji i druga da će sankcije (dogovorene godinu ranije) slomiti Rusiju unutar pola godine. Dvije dakle ne analize već pretpostavke su opovrgnute u realnom vremenu, ali oni se i dalje ponašaju kao u paralelnom svemiru i na tome donose zaključke. EU je danas samo političko krilo NATO saveza što je tragedija za sve države članice, stoljetna sveučilišta i tisućljetne kulture.

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
12:11 26.06.2022.

"Moramo ostati zajedno", rekao je Biden njemačkom kancelaru Olafu Scholzu. Namjera mu je bila sasvim drugačija, naime to mu je rekao da ne bi umjesto konferencijske sale zalutao možda u podrum ili ostavu.

VL
MI
Milankovic
17:25 26.06.2022.

Iz mog iskustva kada god neko nesto tako naglasava kao solc to je totalno drugacije. Svako prica ono sto ga boli pa tako i solc. Priblizava se zima zna da ce morati da poklekne on, makron i dragi pred rusijom ili da dozive kolaps.

VL
DU
Deleted user
09:37 26.06.2022.

Jedan moj prijatelj iz PL mi je javio da svakim danom sve vise tvornica koji su veliki potrosaci plina prestaju s radom jer plina nema. Trube nam svi da postoje velike rezerve, misle valjda na one, kad Zapad osvoji Rusiju. Jedino je problem da Rusija nije Irak, Vijetnam, Afgansitan, Libija .... Zelenski obecava i to je dobro, jedino ne razumijem njegove argumente, jer Rusi sigurno ne osvajau teritorij s ciljem da ne nastane taj teritorij s ruskim stanovnistvom.

VL
MG
Moj_galebe
08:57 26.06.2022.

Ja sam davno pisa domaci pametnjakovici nisu razumili.Ovaj BAMBI bi ratovao iza tastera.Vidite sad su i Englezi izmjenili pricu malo se uplasili... Da je komicar u prvin danima rata vratija se pregovorin a ne glumit rat bi prestao.Sacuvao bi vojsku i gradove nije mu zao sto tolika vojska gine..Vratit ce se pregovorin kad izgubi pola zemlje strava.A ima ovdje Beduina koji bi ratovali iz podruma.Ja sam davno pisa sta ce bit sad vide.

VL
IB
iva.begovic
08:48 26.06.2022.

Vjerojatno su Rusi pokušavali uništiti zadnju isporuku raketnih bacača velikog dometa koje je USA isporučila Ukrajini ovaj tjedan.

VL
DU
Deleted user
08:45 26.06.2022.

Neki dan je Jonson rekao da bi samo moralne nakaze mogle podržati nepovoljan mir za Ukrajinu. Jučer je taj isti Jonson rekao da bi zbog ekonomske situacije na zapadu Ukrajina možda morala biti prisiljena na potpisivanje nepovoljnog mira. Kada zapadu dođe do grla onda će početi pritisak na Zelenskog. Do tada će ga tapšati po ramenu i govoriti bravo bez obzira koliko Ukrajinaca izginulo.

VL
SI
siroma
07:31 26.06.2022.

Sve mi nesto govori da bi mogao krenuti lov na glumca sa ukrajinske strane.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.