Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival Raindance

"Neka ostane među nama" u utrci za novu međunarodnu nagradu

'grlic_nnn_kul_021011'
''
02.10.2011.
u 13:18

U programu novih balkanskih filmova prikazuje se još jedan domaći naslov – "Šuma summarum" Ivana Gorana Viteza

Međunarodno vrlo uspješan film "Neka ostane među nama" Rajka Grlića našao se među pet filmova iz cijeloga svijeta koji se na londonskom festivalu Raindance natječu za titulu najboljeg međunarodnog filma.

Osim Grlićeva filma, na Raindanceu se, u programu novih balkanskih filmova, prikazuje još jedan domaći naslov – ekscentrični "Šuma summarum" Ivana Gorana Viteza.

U programu balkanskog filma ukupno je 13 naslova, među kojima pozornost privlače međunarodna premijera crnohumornog igranog filma "Kutija" Andrijane Stojković te "Bijelo dugme" Igora Stoimenova, nominiran i za najbolji dokumentarni film. Nagrade će biti proglašene 8. listopada.

Komentara 1

DU
Deleted user
13:55 02.10.2011.

Nije me se film osobito dojmio...možda sam subjektivna-zbog Mikija Manojlovića, nije mi on nešto presimpatičan... No i sama tema nije ništa neuobičajeno, nit je ikakav tabu, kako se pričalo o ovom filmu svojevremeno, dakle-jedan običan film o bračnoj prevari i svemu što ista nosi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije