Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJNI SPECIJAL

Nedjelja puna najboljih zimskih priča

Nedjelja puna najboljih zimskih priča
Foto: VL
1/4
31.01.2024.
u 15:32

Život na Arktiku, život intelektualaca u divljini, zimske delicije u kuhinji “kraljice školjki” - sve to čeka vas u Nedjeljnom specijalu, dostupnom 4. veljače za samo 3 €.

Jedan od najuspješniji medijskih proizvoda u proteklom desetljeću, Večernjakova nedjelja u ove hladne dane pred vas donosi pravu zimsku poslasticu. Na više od sto strana u ovom specijalnom izdanju čitat ćemo pregršt uzbudljivih priča, pametnih analiza, nevjerojatnih životnih priča

Zaronite u prošlost i otkrijte kako se u Hrvatskoj zimovalo prije pola stoljeća kad je cijela zemlja bila pod snježnim pokrivačem.

Foto: VL

Dozvolite da vas odvedemo kod pisca Ede Popovića i arhitektice Ljiljane Đorđević i pokažemo kakav je život dvoje intelektualaca zimi u divljini, a zatim pročitajte životnu priču ledene princeze Sande Dubravčić.

Foto: VL

Nakon ledene princeze ostanite i dalje u hladnijim predjelima i pročitajte što o Antarktici govore Hrvati koji su je prehodali te može li to biti kontinent budućnosti? Završite zimsku priču sa zimskim pićem kojeg svi volimo i saznajte koja je tajna dobrog kuhanog vina, a nakon toga se ugrijte s preporukama što čitati uz vatricu: naše najbolje književnice i njihovi kolege preporučuju najbolje zimske romane.

Foto: VL

Tu je i mnoštvo drugog sjajnog sadržaja, od životne priče Ivana Krištofa, hrvatskog kaskadera koji je igrao u Gladijatoru do nanorobota koji će nam u krvnom sustavu rješavati kolesterol i priče o šest kultnih gitara na zidu kolekcionara Želimira Babogredca.

Izdanje koje je ušlo u finale najboljih svjetskih novina, dokazalo je kako je tisak i dalje zavodljiv. Sve ovo i još više možete pronaći uz Večernji list i specijal Nedjelja na 132 stranice, dostupan u nedjelju, 4. veljače, za samo 3 €.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije