Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠKORO O OPTUŽBAMA:

'Sve u životu stekao sam svojim radom i za svaku kunu mogu dokazati podrijetlo'

Miroslav Škoro
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
04.07.2019.
u 17:34

- Danas je na djelu pokušaj moje kompromitacije s ciljem da me stave u isti koš s političkom elitom. Htjeli su stvoriti percepciju da tvrtka u kojoj imam samo pet posto udjela radi milijunske poslove s ministarstvom, kaže Škoro.

Miroslav Škoro na svom Facebook profilu reagirao je na napise prema kojima njegova tvrtka s državom sklapa unosne poslove.

- Danas je na djelu pokušaj moje kompromitacije s ciljem da me stave u isti koš s političkom elitom. Htjeli su stvoriti percepciju da tvrtka u kojoj imam samo pet posto udjela radi milijunske poslove s ministarstvom. A zašto? Jer je današnja ministrica sa 14 godina jahala konja u jednom mom spotu. Dakle, ja sam kao vidoviti Milan već tada, 1993., znao da će Gabrijela Žalac biti ministrica - rekao je Škoro i dodao: 

 

- Nikada nisam tajio svoje poslove i poslovne udjele koje imam. Ponosni sam vlasnik, nažalost samo pet posto udjela, u tvrtki Omega softver. A u njoj vrijedno radi stotinjak inženjera i stručnjaka koje smo uspjeli zadržati u Hrvatskoj. Rade isključivo na vlastitom razvoja i na originalnim hrvatskim softverskim rješenjima. I ne rade samo s ministarstvom regionalnog razvoja nego i s drugim ministarstvima i institucijama, a poslove dobivaju na javnim natječajima.

Dodao je kako je sve u životu stekao sam svojim radom i za svaku kunu mogu dokazati podrijetlo.

- Nakon pobjede na izborima raspisat ću zakonodavni referedum s prijedlogom zakona o ispitivanju podrijetla imovine. Prvo će provjeriti svu moju imovinu, a potom i onu ostalih političara. Vratit ćemo državu narodu i neće više biti onog 'ko je jamio, jamio je - naglašava Škoro.

Komentara 135

DU
Deleted user
18:01 04.07.2019.

Gospodine Škoro, ja slušam Vašu glazbu desetljećima. I dalje ću je slušati. Za Vas na predsjedničkim izborima neću glasovati - ali ipak Vam želim reći da se Vi kojekakvim medijskim trabantima ne morate ispričavat ili pak im bilo što dokazivat. Nisu oni toga vrijedni. Želim Vam svako dobro u daljnjem životu.

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
19:03 04.07.2019.

Može dokazati da je kune stekao na radu s državnim firmama, ministarstvima i gradskim holdinzima. Ako su mu firme tako uspješne, zašto nisu međunarodno konkurentne, nego samo s domaćim šerifima cvjeta dobit? Ono, u stilu "Aplikaciju ‘Moj Zagreb’ vrijednu 300.000 kuna Grad je Škorinoj tvrtki platio čak 1,7 milijuna kuna". Eto imamo porijeklo, i jel to onda sve OK? Protivi se političarima a s njima radi otkad je došao iz amerike. U koju je pobjegao kad je počeo rat.

PA
pan-am
18:05 04.07.2019.

Kao da sam to već negdje čuo !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije