Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte video

Neboder u središtu Istanbula zapalila neispravna klima?

PRetplata2
17.07.2012.
u 10:36

Planulo je u Polat Towersima, stambeno-poslovnom objektu, a stanari i zaposlenici odmah su evakuirani

Vijest o gustom dimu koji se jutros vinuo iz 42-katnog rezidencijalnog nebodera u središtu turskog Istanbula obišla je svijet.  Prema pisanju stranih medija, sumnja se da je požar buknuo zbog neispravnog klimatizacijskog uređaja. 

Zasad nema podataka o žrtvama, a ne zna se ni uzrok požara. Tragedija je izbjegnuta jer se odmah oglasio protupožarni alarm. 

Planulo je u Polat Towersima, stambeno-poslovnom objektu, a stanari i zaposlenici odmah su evakuirani. Neke agencije javljaju da ima ljudi koji su ostali zarobljeni u neboderu.  Riječ je o jednoj od najviših zgrada u Istanbulu. 

Vatra se i dalje gasi i uz pomoć helikoptera,  a okolne su ulice zatvorene iz sigurnosnih razloga. Evakuirane su i obližnje zgrade te benzinska postaja. 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar MENSA
MENSA
11:05 17.07.2012.

SVE UPITNO ALI..... očigledno je da je u ovom požaru sve "upitno". No bilo kako bilo sad će se provjeriti i "teorija urušavanja" odnosno vidjet će se hoće li ovaj požar sam od sebe u određenom trenutku "urušit" neboder ,er , jer ako se to ne desi onda je to definitvna potvrda organizirane i tragične "farse" koju su same SAD organizirale na "Blizancima"!

TO
tovaravot
11:25 17.07.2012.

@MENSA nick ti nema veze sa inteligencijom ni pameti.. da ti je poznata vrsta požara i temperatura izgaranja kerozina kod twinsa možda bi trabunjao manje gluposti..

TO
tovaravot
07:59 18.07.2012.

na večernjem niš novog od jučer..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije