Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radimir čačić
Povratak na članak

"Ne znam je li se Todorić obratio Vladi zbog 'curenja' informacija"

Radimir Čačić tvrdi da ne zna je li Todorić zatražio pomoć Vlade, no smatra da zaslužuje maksimalnu pažnju i respekt kao poslovni čovjek čije tvrtke posluju na najvišem nivou

Komentari 24

SP
spartak
12:06 10.05.2012.

Kako glasi ona izreka, vrlo stara, još iz iz doba antičkoga Rima: Vrana vrani oči ne kljuje (Corvus oculum corvi non eruit)

VL
ME
metla
11:32 10.05.2012.

\"zaslužuje maksimalnu pažnju i respekt kao poslovni čovjek čije tvrtke posluju na najvišem nivou.\" Koristi sve rupe u zakonu - kako je stekao prve milijune? je li itko u Hrvatskoj bio prevaren od njegove strane ako je zašto ne odgovara, narod samo to pita i želi znati.

VL
Avatar tkozna
tkozna
10:55 10.05.2012.

Toplo, toplo, toplo, toplo, toplo, toplo, toplo, toplo toplo, vruuuućeeee .......... ništa Toplo toplo, toplo, toplo, toplo, toplo, toplo, toplo toplo, vruuuuuuuućeeeeee......ništaaaaa, Toploooooo toplooooooo .................... Uživajte stoko sitnog zuba u našim igrama bez granica, a komunalije i ostale stvari za žćivot sami platite, hi hi hi hi!

VL
CA
cavecanem
10:55 10.05.2012.

ajde da se i čačić nekoga boji zanimljivo zar ne

VL
MI
mistre
10:56 10.05.2012.

Kako to da porezna nije pozvala Čaća da i on objasni, od kud mu toliko bogastvo ako ima primanja mjesečna u iznosu 1000 eura a vrijednsot mu se procjenjuje u milionima ?????? Zakon očito nije isti za sve ,im ai nedodirljivi još uvjek...SRAMOTA

VL
BS
bstrabi2
11:03 10.05.2012.

Čačić daj ostavku.I prijavi se u Mađarsku .Na odsluženje kazne,a Todorića pusti na miru.Hoćeš i njega uništit?Ko i ostale firme....

VL
CC
coca.cola
11:06 10.05.2012.

Ha, ha, ha... točno, neka se i to može pročitati kako se i Čačić nekoga straši! ... Inače, gosp. Todorić je do sada bio nedodirljiv, osobito od YU-tarnjeg lista, jer je Todorić tamo kod njih plaćao velike marketinške usluge, a oni su - za uzvrat - šutjeli o njemu. Sada se pak pokazalo tko je pravi gazda u RH-oj. Ne samo da se Čačić njega straši, nego se Čačić njemu i divi: toliko bogatstvo, a nije bankrotirao kao Čačić i osim toga, Todorić će vjerojatno moći dokazati podrijetlo imovine, što ne znam je li slučaj kod provoga zamjenika premijera. Čuj, zbog njegovoga ega se u Vladi mora izmišljati nova titula \"prvi potpredsjednik Vlade\"... Zemljo, otvori se...

VL
KR
krka
11:07 10.05.2012.

Pitam poreznike kaj misle po tojem pitanju.Ili su možda \'\'popušili\'\' onu tvoju da si siromašan kak crkveni miš, a dama Marija ima poduzeća i svaki dan ti daje 100 kuna za kavu. Makar i od tebe, previše je...

VL
OB
-obrisani-
11:11 10.05.2012.

Postovani! ali moram reći da gospodin Todorić zaslužuje maksimalnu pažnju i respekt kao poslovni čovjek čije tvrtke posluju na najvišem nivou. Dobro je da institucije, uključujući Poreznu upravu, rade svoj posao * U pravilu informacije ne bi smjele curiti. Ali Ali tu\" maksimalnu paznju i respekt\" bi trebao imati svaki porezni obveznik, gospodine Cacicu. Porezna je ta koja mora stititi interes Drzave i ubirati porez, a porezni obveznik je taj koji mora platiti svoju obvezu prema drzavi i imati pravo na zastitu podataka. Ako ne podmiruje svoje obveze prema Drzavi , postoji sudstvo, koje ce mu u pravnoj drzavi pomoci da to cini;-)))) Lijep pozdrav!

VL
Avatar Tango
Tango
11:13 10.05.2012.

Nije mi jasno zašto bi upravo Čačić morao znati takve stvari, novinari jel\' te, nije li Zoki premijer? A što se tiče \"straha\" i \"rešpekta\", očito je kak Čačićev um funkcionira. Čovjeka mjeri isključivo metrom milijuna koje je netko stekao (ili nije)!

VL
FC
fcod
11:16 10.05.2012.

Kome mi plaćamo porez? Državi ili vladi? Država je samo teoretski pojam, pravni okvir, a Vlada sakuplja naše novce kroz poreze i preusmjerava ih gdje i kako hoće! E, pa zato mislim da je postalo stvarno časno NE plaćati poreze!

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
11:52 10.05.2012.

Vrana vrani oci nekopa.Cestitam njihovim biracima na uspjehu.Dobili su sto zasluzuju.

VL
KV
kvakva
12:18 10.05.2012.

E ministre Čačiću, Linića ministarskoga da i ne spominjemo, hvalite čak i BON-BON plaćanje Mr. Todorića...

VL
DU
Deleted user
12:30 10.05.2012.

Kad je po Čačiću taj Todorić tako ugledan zašto ga još nije pozvalo niti jedno svjetski ppoznato ekonomsko sveučilište na predavanje studentima o tajnama svojeg uspjeha...Ovaj Čačić počinje me iritirati više od Kosorice...

VL
NE
neverane
12:38 10.05.2012.

Prijevod Čačićeve izjave glasi:sutra kad iz ove vlade dobijem kopito zato što su me pročitali da sam nasamario i osiromašio državu i građane radi osobnog dobitka,dobro će mi doći Todorić u čiji vagon ću se smjestit i zajedno sa njim nastaviti po starome.

VL
SP
spartak
12:43 10.05.2012.

Mi ne stanujemo državi Hrvatistan već u državi Todostan

VL
TO
tom
13:21 10.05.2012.

kojem bi se to Vladi todorić trebao ili smio obratiti?! todorić je ionako sveta krava. pod zaštitom istih takvih kakav je i on. no kad pukne, a hoće, svi će biti po*rani!

VL
OB
-obrisani-
13:25 10.05.2012.

Što je izjavio pod prisegom gospodin Čačić na mađarskom sudu kolika su mu primanja?

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
14:00 10.05.2012.

Zamislite da je sanader izjavio na sudu sto i cacic o visini svojih primanja.Kako bi mediji reagirali i da li bi mogao postat ministar kao ovaj.Da li bi mu itko ikad vjerovao

VL
JO
JohnDoe
14:15 10.05.2012.

Em ti takvu državu...pa naravno da je dobar gospodarstvenik i častan poslodavac gledano sa strane države. Čovjek plaća doprinose i poreze, a to je jedino Čačiću i Liniću bitno. Sad, da li on plaća dobavljače na vrijeme i od kuda sve uvozi ova s..... koja nama prodaje kao svježu robu, to nije bitno. I da...nasmijao sam se do suza izjavi Todorića o vlasništvu kako je većina ovih nekretnina u vlasništvu Agrokora, a da on korištenje plaća...samo je pitanje po kojoj cijeni...kunu-dvije ili možda tri? Čačiću jesu li te možda kastrirali?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.