Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

"Ne znam je li se Todorić obratio Vladi zbog 'curenja' informacija"

Radimir Čačić tvrdi da ne zna je li Todorić zatražio pomoć Vlade, no smatra da zaslužuje maksimalnu pažnju i respekt kao poslovni čovjek čije tvrtke posluju na najvišem nivou
10. svibnja 2012. u 10:33 24 komentara 6 prikaza
\'18.01.2012., Zagreb - Sjednica hrvatskog Sabora, aktualni sat, vlada Zorana Milanovica odgovara na pitanja saborskih zastupnika. Radimir Cacic. Photo: Robert Anic/PIXSELL\'
Foto: Robert Anić/PIXSELL

Uoči sjednice Vlade prvog potpredsjednika Radimira Čačića pitali smo je li točno da se Ivica Todorić obratio Vladi u vezi s curenjem informacija iz Porezne uprave.

– O tome nisam ništa čuo, ali moram reći da gospodin Todorić zaslužuje maksimalnu pažnju i respekt kao poslovni čovjek čije tvrtke posluju na najvišem nivou. Dobro je da institucije, uključujući Poreznu upravu, rade svoj posao, ali to ne treba to činiti preko novina i televizije – rekao je Čačić.

Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici
Nema predaje
Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici: Radila sam kao BioManijak
 • metla:

  \"zaslužuje maksimalnu pažnju i respekt kao poslovni čovjek čije tvrtke posluju na najvišem nivou.\" Koristi sve rupe u zakonu - kako je stekao prve milijune? je li itko u Hrvatskoj bio prevaren od njegove strane ako je zašto ne odgovara, ... prikaži još! narod samo to pita i želi znati.

 • Avatar tkozna
  tkozna:

  Toplo, toplo, toplo, toplo, toplo, toplo, toplo, toplo toplo, vruuuućeeee .......... ništa Toplo toplo, toplo, toplo, toplo, toplo, toplo, toplo toplo, vruuuuuuuućeeeeee......ništaaaaa, Toploooooo toplooooooo .................... Uživajte stoko sitnog zuba u našim igrama bez granica, a komunalije i ostale stvari za ... prikaži još! žćivot sami platite, hi hi hi hi!

 • spartak:

  Kako glasi ona izreka, vrlo stara, još iz iz doba antičkoga Rima: Vrana vrani oči ne kljuje (Corvus oculum corvi non eruit)