Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radimir čačić

"Ne znam je li se Todorić obratio Vladi zbog 'curenja' informacija"

\'18.01.2012., Zagreb - Sjednica hrvatskog Sabora, aktualni sat, vlada Zorana Milanovica odgovara na pitanja saborskih zastupnika. Radimir Cacic.  Photo: Robert Anic/PIXSELL\'
Robert Anić/PIXSELL
10.05.2012.
u 10:33

Radimir Čačić tvrdi da ne zna je li Todorić zatražio pomoć Vlade, no smatra da zaslužuje maksimalnu pažnju i respekt kao poslovni čovjek čije tvrtke posluju na najvišem nivou

Uoči sjednice Vlade prvog potpredsjednika Radimira Čačića pitali smo je li točno da se Ivica Todorić obratio Vladi u vezi s curenjem informacija iz Porezne uprave.

– O tome nisam ništa čuo, ali moram reći da gospodin Todorić zaslužuje maksimalnu pažnju i respekt kao poslovni čovjek čije tvrtke posluju na najvišem nivou. Dobro je da institucije, uključujući Poreznu upravu, rade svoj posao, ali to ne treba to činiti preko novina i televizije – rekao je Čačić.

Komentara 24

ME
metla
11:32 10.05.2012.

\"zaslužuje maksimalnu pažnju i respekt kao poslovni čovjek čije tvrtke posluju na najvišem nivou.\" Koristi sve rupe u zakonu - kako je stekao prve milijune? je li itko u Hrvatskoj bio prevaren od njegove strane ako je zašto ne odgovara, narod samo to pita i želi znati.

Avatar tkozna
tkozna
10:55 10.05.2012.

Toplo, toplo, toplo, toplo, toplo, toplo, toplo, toplo toplo, vruuuućeeee .......... ništa Toplo toplo, toplo, toplo, toplo, toplo, toplo, toplo toplo, vruuuuuuuućeeeeee......ništaaaaa, Toploooooo toplooooooo .................... Uživajte stoko sitnog zuba u našim igrama bez granica, a komunalije i ostale stvari za žćivot sami platite, hi hi hi hi!

SP
spartak
12:06 10.05.2012.

Kako glasi ona izreka, vrlo stara, još iz iz doba antičkoga Rima: Vrana vrani oči ne kljuje (Corvus oculum corvi non eruit)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije