Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILAN KUJUNDŽIĆ:

'Ne znam je li mi netko iz HDZ-a podmeće'

Milan Kujundžić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
24.01.2020.
u 17:33

Ministar zdravstva Milan Kujundžić prethodno je danas izjavio kako mu ne pada na pamet dati ostavku zbog krivo ispunjene imovinske kartice

Ministar zdravstva Milan Kujundžić ponovno je u petak, uoči sjednice Nacionalnog vijeća HDZ-a, komentirao slučaj vlastite imovinske kartice i pripadajućih nekretnina rekavši kako ne može znati je li mu netko podmeće iz HDZ-a i je li atmosfera linča pokrenuta iz te stranke.

"To više neću zvati linčom nego ću zvati najvišom demokratskom razinom", rekao je Kujundžić te pozvao novinare i državne institucije da detaljno istraže njega, ali i one koji sjede u Saboru.   

"Budite ustrajni i pretražite i druge. Prvo ove koji sjede u Saboru – tko su, što su, gdje su radili, što su imali, koliko sada rade, koliko imaju i koliko su platili državi. To će biti onda uspjeh hrvatske demokracije i države”, rekao je Kujundžić novinarima prije početka Nacionalnog vijeća HDZ-a.

Kujundžić i dalje tvrdi da je vlasnik samo jednog apartmana u Novalji od 2002. godine, prije nego je i bio u politici, a kako je i prijavljeno u imovinskoj kartici. "Ako postoji nešto u gruntovnici što ne štima, treba uštimati”, dodao je. 

Ponovio je i kako ništa nije sporno vezano uz pozajmicu njegova prijatelja Mire Palca za kupnju kuće u Maksimiru. Smatra da tu nema nikakvog sukoba interesa, iako je Palac ujedno i predsjednik Nadzornog odbora veledrogerije Pharma Net.

Osvrnuo se na današnji incident u kojem je četvorica radnika u Imotskom napala novinarku Slobodne Dalmacije koja je fotografirala ministrovu kuću.

Rekao je kako su radnici radili na kući njegova susjeda Slavomira Kujundžića s kojim nije u krvnom srodstvu. Ponovno je osudio napad na bilo koga, a posebice na novinare.

"Treba vidjeti policijsko izvješće i o čemu se radi", rekao je.

Ministar zdravstva Milan Kujundžić prethodno je danas izjavio kako mu ne pada na pamet dati ostavku zbog krivo ispunjene imovinske kartice i incidenta u kojem su četvorica muškaraca napala novinarku Slobodne Dalmacije, te je poručio da nakon što odradi mandat do kraja više neće biti ministar zdravstva.

 

Komentara 7

I1
ing-12345
20:08 24.01.2020.

Kujundžiću podmeže njegova korumpiranost. korumpiran je Kujundžić kao i njegov šef Plenković. No to je normalna situacija u HDZ-u .Svi oni na čelu HDZ-a su korumpirani.

DU
Deleted user
18:25 24.01.2020.

kome se moze podmetnuti 3 kuce 2 apartmana i oranica viska ako ih nema. podmetnite to meni ja cu u zatvor ali kad izadjem nekretnine su moje

TI
Tirano
20:34 24.01.2020.

Tko je bolje slušao Kujundžića rekao je da je posudio novac od prijatelja "koji nema veze sa strukom", a taj je farmaceut!? Eto, zato je već kriv jer podilazi kolegi pri nabavi lijekova ili pomaže da se kolegi prvom plati dug, recimo! Klasičan sukob interesa! A bio je sudionik rušenja Srebrnjaka! Adio Kujundžiću!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije