Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majka napadnutog mladića

Ne želimo da slučaj našeg sina ode u politiku

Vukovar
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/2
20.02.2016.
u 22:30

Katarina Šandor pita se zašto ih nije posjetio dogradonačelnik Vukovara i ispričao im se uime svih Srba

– Poslije svega zahvaljujemo samo Bogu što je Tomislav ipak malo bolje. Od ove godine svakog 14. veljače moći ćemo slaviti kao njegov drugi rođendan – kaže Katarina Šandor, majka Tomislava Šandora koji je 14. veljače brutalno pretučen u Vukovaru, nakon što su ga napala tri Vukovarca srpske nacionalnosti.

Njezin sin tjedan dana obilazi liječnike jer ga bole glava i oko, a ostali su mu i ožiljci od udaraca. Ipak, raduju je pozivi i poruke ljudi iz cijele Hrvatske koji pokazuju kako nisu ostavljeni sami. U isto vrijeme ljute je neke izjave prema kojima se radilo o navijačkom obračunu.

– To nije istina jer Tomislav je napadnut samo zato što je Hrvat. Napadnut je bez razloga i ostavljen na stazi da leži. I ovom prilikom zahvaljujemo čovjeku s kombijem, za kojega ne znamo je li Hrvat ili Srbin, koji ga prevezao do bolnice – kaže Katarina Šandor.

Napominjući kako ih nitko od političara nije nazvao ili posjetio, rekla je kako su joj zasmetale i riječi dogradonačelnika Vukovara Srđana Milakovića te se zapitala: – Zašto nas Milaković ili netko iz SDSS-a nije nazvao ili došao do nas da ispričati se uime svih Srba u Vukovaru? Ne želimo da slučaj našeg djeteta ode u politiku i u politička previranja.

>>Pupovac tvrdi da je jedini čin koji je imao bio onaj razvodnika u bivšoj JNA

>>I SDSS osudio napad na 20-godišnjeg Vukovarca: Jedan od napadača u istražnom zatvoru

>>Penava: Potreban nam je razum. Moramo graditi mirno društvo

Komentara 154

Avatar abakus
abakus
22:50 20.02.2016.

Zašto ne prenosite pismo gospođe Svjetlane Dželalija-Kovačić, Večernji, na čijeg su sina pucala ona trojica Pupovčevih štićenika nakon što su prethodno pretukli Tomislava Šandora samo zato što je Hrvat? Svakakva pisma prenosite, pred koji dan i pismo srednjoškolca protiv vjeroučiteljaa koji se usudio reći nešto o pobačaju na svome satu, ali pismo ove samohrane majke, udovice branitelja na čijeg je sina pucano - ne. Zašto? Zašto naslov ovog članka ne glasi: "Tomislav je napadnut samo zato što je Hrvat", nego ste umjesto toga od svega što je Tomislavova majka rekla izvukli najbenigniju rečenicu i stavili je u naslov? Da je, ne daj Bože, o obrnutoj situaciji bila riječ, naslovnice bi vrištale protestima i optuživali biste uzduž i poprijeko novu vladu, HDZ i kompletnu državu zbog toga... a sada muk i prikrivanje pisma majke jednog od napadnutih mladića. Zašto?

SX
sudbina x
22:37 20.02.2016.

Eto tako to rade ugroženi i jadni srbi...!

AR
arizin
22:47 20.02.2016.

Da je ostala Zokijeva ekipa sa Stazićem,Pusićkom,Pupovcem i ostalima ovakve vijesti nebi mogle doći u medije, a kamoli da se o njima govori...Treba reći i o djelatnicima koji žive preko granice, a rade u Hrvatskoj naravno zna se tko ih je doveo na posao.Također nikad nebi procurile vijesti o tome što se pjevalo na utakmici Zvezde i Cedevite...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije