Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neodgovorni pojedinci

Ne odustaju: U Biogradu i Dragama radili kafići, kažnjeni s po 5000 kuna

Biograd na moru
Foto: Marko Dimić/PIXSELL
1/3
09.04.2020.
u 11:01

U unutrašnjosti kafića nalazili su se gosti kojima se posluživalo piće

Sinoć su policijski službenici Policijske postaje Biograd prilikom kontinuiranog nadzora, u suradnji s Državnim inspektoratom proveli nadzor nad radom više ugostiteljskih objekata na biogradskom području. 

A tijekom nadzora zatečena su otvorena dva ugostiteljska objekta, u Dragama i Biogradu, dok su se u unutrašnjosti nalazili gosti kojima se posluživalo piće.

Turistički inspektor Državnog inspektorata, Ispostave Zadar, zbog nepridržavanja odredbi točaka I. i III. Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja usmenim im je rješenjem u zapisniku zabranio obavljanje ugostiteljske djelatnosti, a usmeno rješenje izvršeno je pečaćenjem dvaju ugostiteljskih objekata – istaknuli su iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije.

Vlasnicima ugostiteljskih objekata bit će izdan prekršajni nalog na iznos od 5000,00 kn (iznos za fizičku osobu – obrtnika) zbog počinjenja prekršaja iz članka 9.a Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti.

Video: Ministar Beroš: 'Nemamo lijek ni cjepivo, molim vas, ponašajte se odgovorno!'

Ključne riječi

Komentara 43

SP
Split71
11:10 09.04.2020.

Prvi put 5000 Drugi put prenos vlasnistva na drzavu.. Reka je putin,oduzmite licencu za primjer drugima Jos ce se sa policijom i drzavom sprdat kako kome padne na tikvetinu... Dista je ljudi dalo djelove tjela i zivote da bi kreteni mogli glumi idiote...

ZE
Zambija export-import
11:06 09.04.2020.

Trajni pečat i trajna zabrana rada. U slučaju sljedećeg prekršaja zapljena objekta.

KO
Korda
11:12 09.04.2020.

Naravno, ovim smijesnim kaznama nece se postici nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije