Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATIJA POSAVEC

'Ne bojim se da ću biti izbačen iz HNS-a'

Matija Posavec
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
22.07.2019.
u 13:02

Spomenuo je i protivljenje koaliciji HDZ-a i HNS-a.

Međimurski župan i član Predsjedništva HNS-a, Matija Posavec, je komentirao danas kako smatra da u HNS-u neće doći do raskola kao u Nezavisnima za Hrvatsku zato što, iako imaju različite stavove, naći će zajednički jezik te vjeruje da nema nikakvih razloga da ga se izbaci iz stranke.

- Ne bojim se, ali ne vidim da ima ikakvih razloga za to. Moj zahtjev je bio da sjednemo i da razgovaramo o tome, vjerujem da ćemo kroz osmi mjesec doći do zajedničkog stava- rekao je Matija Posavec u gostovanju na N1. Dodaje kako planira dobiti priliku u četvrtak na sjednici Vlade da s premijerom porazgovara o koaliciji HDZ-a i HNS-a.  Podsjetimo, Posavec je još prije rekonstrukcije želio da HNS izađe iz koalicije.

-  Ja osobno i moja organizacija nije podržala tu koaliciju i to se vidi iz rezultata glasanja. Kad sam bio pod pritiskom da se ta situacija preslika i u županiji, to se nije dogodilo, nisam to dozvolio. Kad govorimo o politici u Međimurju, svega ima, osim politike- kazao je Posavec za N1.

Ključne riječi

Komentara 2

TH
theo
13:19 22.07.2019.

posavec je takav muljator i prevarant da je čak i vrdoljaka nadmašio

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
13:15 22.07.2019.

Kao da mi ne znamo da ti sve to govoriš u koordinaciji sa najvećim prilivodom u Hrvatskoj sa inicijalima I.V. !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije