Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'osramoćena sam'

Izbacili je iz zrakoplova zbog – dekoltea!

Zrakoplov
Foto: Thinkstock
1/2
01.02.2017.
u 09:21

Žena je putovala iz New Orleansa za Fort Lauderdale aviokompanijom Spirit Airlines kada joj je stjuardesa rekla da pokrije grudi

Duboki dekolte nije uvijek primjeren. Na teži se način u to uvjerila i jedna žena koju su izbacili iz zrakoplova jer je previše toga pokazala.

Žena je, naime, putovala iz New Orleansa za Fort Lauderdale aviokompanijom Spirit Airlines. Kada je ušla u zrakoplov, stjuardesa joj je rekla da pokrije dekolte zbog drugih putnika, pa je ona odjenula kaput koji je imala kod sebe. No, dekolte se i dalje nazirao. U obranu joj je tada stala druga putnica, no obje su nakon toga izbačene iz zrakoplova.

– Nije do novca koji sam potrošila na kartu, nego zato što sam osramoćena – rekla je žena koja je željela ostati anonimna, piše Daily Mail.

Na Facebooku je dvoje putnika zrakoplova objavilo kako su stjuardese ženi rekle kako su joj grudi previše izložene.

Iz aviokompanije Spirit Airlines tvrde kako žena nije istjerana iz njihova zrakoplova zbog dekoltea.

– Nitko ne mora napustiti zrakoplov zbog dekoltea, ali zbog lošeg ponašanja mora – rekao je glasnogovornik Paul Berry dodajući kako je žena bila nepristojna i uznemiravala je druge putnike.

Ona je sama priznala da je popila pivo prije leta, ali da nije bila pijana. Glasnogovornik je priznao kako je stjuardesa u prepirci ženi rekla ''uostalom, možete ih pokriti''. 

>> Muškarci, dobro pogledajte ovu fotografiju! Novi trend: dekolte je OUT

Komentara 9

DU
Deleted user
10:15 01.02.2017.

Prije je zrakoplovom putovala viša klasa i nisi morao pijane dronfulje izbacivat van... A nije bilo ni trećerazrednih medija koji su takve gluposti prenosili...

DU
Deleted user
10:15 01.02.2017.

a da su ružnu curku izbacili iz aviona...onda bi isto pisali o tome

KR
krka
10:41 01.02.2017.

što je bilo, žuti, ljevičarski portalu, pofalilo vam tema za seciranje onih koji nešto rade, pa se raspisali o nekoj djevojčuri kak je obučena ušla u avion? obrana iste je kao i obrana primitivnog jovana pernara koji u Hrvatski državni Sabor dolazi u patikama! Znači po vama, u avion je mogla uči i u kupačem kostimu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije