Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'osramoćena sam'
Povratak na članak

Izbacili je iz zrakoplova zbog – dekoltea!

Žena je putovala iz New Orleansa za Fort Lauderdale aviokompanijom Spirit Airlines kada joj je stjuardesa rekla da pokrije grudi

Komentari 9

DU
Deleted user
10:15 01.02.2017.

Prije je zrakoplovom putovala viša klasa i nisi morao pijane dronfulje izbacivat van... A nije bilo ni trećerazrednih medija koji su takve gluposti prenosili...

VL
DU
Deleted user
10:15 01.02.2017.

a da su ružnu curku izbacili iz aviona...onda bi isto pisali o tome

VL
KR
krka
10:41 01.02.2017.

što je bilo, žuti, ljevičarski portalu, pofalilo vam tema za seciranje onih koji nešto rade, pa se raspisali o nekoj djevojčuri kak je obučena ušla u avion? obrana iste je kao i obrana primitivnog jovana pernara koji u Hrvatski državni Sabor dolazi u patikama! Znači po vama, u avion je mogla uči i u kupačem kostimu?

VL
OB
ObrenM
11:33 01.02.2017.

Ona je osramocena sto je izbacena iz zrakoplova,a nije sto isporucuje javnosti grudi bez zapreke.Kada dodje do silovnja samo je muskarac kriv.

VL
LI
liliZG
12:48 02.02.2017.

ma spasili joj silikone, stjuaresa procjenila da će joj explodirati na većim visinama i tako joj spasila život i novčanik.

VL
Avatar possibilis
possibilis
10:15 01.02.2017.

Nema smisla. Tko bi se normalan zalio na dekolte?

VL
AN
anticenzura
11:00 01.02.2017.

Nije to nista. U Frankfurtu su natjerali zenu da dokaze da doji, posto je imala malo vece grudi. Morala zena ''musti'' mlijeko pred policijom, pristojna zena, visokoobrazovana iz Singapura putovala poslom za Pariz. I tuzila ih je, jucer bilo u medijima. Ovima teroristi haraju po Europi, a oni spopadaju zene s velikim grudima? Boze sacuvaj, zesci poremecaj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.