Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žene, skrivate li dekolte?

Muškarci, dobro pogledajte ovu fotografiju! Novi trend: dekolte je OUT

Dekolte, grudi
Foto: Thinkstock
1/2
04.11.2016.
u 07:59

Je li ovo trenutačni trend ili najava nekog drugog doba?

Čudna su vremena došla, rekli bi mnogi. 

Nisu više u modi izraženi ženski dekoltei i postavljeni grudnjaci koji podupiru i ističu grudi već "ravna" prsa i lagani, sportski i udobni grudnjaci, objavio je Vogue. 

Udobnost prije svega

Dijelom je to posljedica utjecaja nove generacije Y, poznatije kao "internetska generacije", koja preferira udobnost i jednostavnost prije svega pa push-up i ostali slični modeli grudnjaka nisu "in", objašnjava prodajni analitičar Marshal Cohen, piše Metro. 

Sve se više prodaju upravo takvi, mekani i udobni grudnjaci od pamuka bez žica i tvrdih košarica koje podupiru grudi. 

Je li ovo kraj istaknutim oblinama i dekolteima?

Vrijeme će dati odgovor na ovo pitanje kao i na to je li prodaja mekanih, sportskih grudnjaka trenutačni trend ili je pokazatelj nekog sasvim novog modnog i beauty doba kada će se mnogi muškarci prisjećati sa sjetom onih nekih prošlih vremena, a mnoge će žene uživati u udobnosti za koju protekle generacije i nisu imale previše "prostora". 

>>Najjednostavniji način da u 5 minuta od običnog napravite grudnjak 'bez leđa'

>>Ovo je 10 najčešćih grešaka pri korištenju grudnjaka, evo kako ih ispraviti

Komentara 5

DU
Deleted user
09:31 04.11.2016.

Ha, ha, žena sa plivadonkama ili žena sa grudima, haha, biraj!

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
10:34 04.11.2016.

sloboda sisi!

DU
Deleted user
07:44 05.11.2016.

Znate onaj...Romkinja prodaje grudnjake i viče ...ajmo žene grudnjaci...grudnjaci.Dođe jedna i pita...imate li jedinicu...Kaže tamna gospođa...za čiriće i prištiće idi doktutu!!! A ja kažem svakom po njegovom ukusu. Sve su dobre i lijepe dok gledaš u oči i vidiš krasno stvorenje, a pogled naniže nije mjerilo ljepote već osobnog stava (tko je duže cicao taj voli veće...tko nije tome su dobre sve)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije