Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinuo putnike

Ne biste vjerovali što je ovaj čovjek radio na avionu prije početka leta

avion, easyjet
Foto: Reddit
30.05.2015.
u 11:26

Dame i gospodo, poletjet ćemo čim naš mehaničar završi lijepljenje motora , napisao je pod fotografiju jedan od putnika aviona EasyJeta

Ako niste ljubitelj letenja avionom, nakon ove fotografije sigurno to nećete ni postati. Internetom, naime, kruži fotografija radnika niskotarifne aviokompanije EasyJet kako netom prije leta postavlja ljepljivu traku na jedan od motora zrakoplova.

Fotografiju je iz zrakoplova snimio jedan od putnika i objavio je na Redditu netom prije nego što je avion poletio.

– Dame i gospodo, poletjet ćemo čim naš mehaničar završi lijepljenje motora – ironično je napisao putnik pod fotografiju.

Posada u zrakoplovu nije se previše brinula jer je zapravo bila riječ o traci za avione koja izgleda gotovo identično kao ljepljiva traka, ali je puno jača i koristi se u popravcima zrakoplova. Ovo što je mehaničar radio zapravo je kozmetički posao i ni na koji način ne ugrožava sigurnost putnika, objavili su iz kompanije.

>> Drama u zraku: Avion Air Francea zamalo se zabio u planinu

Komentara 15

Avatar jedanalivrijedan
jedanalivrijedan
12:15 30.05.2015.

to je "speed tape" i sluzi upravo za ovakve stvari .....

LA
lakočemo
12:32 30.05.2015.

trebao je malo neostika udarit prije

Avatar targus
targus
19:52 30.05.2015.

još kad ljudi saznaju da auti na nekim mjestima nisu vareni, već ljepljeni,...kaj će tek onda biti??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije