Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆI PUTINOV PROTIVNIK

Navaljni dobio još 19 godina zatvora

Aleksej Navaljni
Foto: REUTERS
1/3
04.08.2023.
u 17:26

U videosnimci sa sudskog ročišta održanog u kaznenoj koloniji istočno od Moskve, vidi se Navaljni u crnome zatvoreničkom odijelu dok sluša izricanje presuda prekriženih ruku.

 Ruski oporbeni političar Aleksej Navaljni, koji se nalazi u zatvoru, u petak je osuđen na dodatnih 19 godina zatvorske kazne, nakon što je proglašen krivim po nizu novih optužbi, objavili su Navalnijevi pristaše na društvenim mrežama.

U videosnimci sa sudskog ročišta održanog u kaznenoj koloniji istočno od Moskve, vidi se Navaljni u crnome zatvoreničkom odijelu dok sluša izricanje presuda prekriženih ruku. Najžešći protivnik i kritičar ruskoga predsjednika Vladimira Putina, već služi 11 i pol godina u kaznenoj koloniji. Optužen je po brojnim točkama, za koje sam Navaljni kaže da su izmišljene kako bi ga se ušutkalo. 

Uoči današnje presude kazao je kako misli da bi mogao dobiti "staljinističku" kaznu u trajanju od još oko 18 godina zatvora. Niz novih optužbi ovoga 47-godišnjeg političara povezuje s navodnim ekstremističkim aktivnostima.

VEZANI ČLANCI: 

VIDEO: Vučić uoči obljetnice Oluje: 'Više nikada nećemo da šutimo o teškim zločinima nad našim srpskim narodom'

Komentara 29

DJ
DjuroPucar
22:08 04.08.2023.

Tako kao Navaljni treba da prodje svaki rus ko uzme pare od Sorosa.

Avatar Sidewinder
Sidewinder
07:14 06.08.2023.

1 USD=96 RUB

DU
Deleted user
13:50 05.08.2023.

poslati hrvatske pitinoide u rusiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije