Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udario je konop

Nautičarka (21) pala u kabinu i slomila lubanju - bori se za život

gss, spašavanje
GSS
14.07.2011.
u 21:45

Kad je djevojka unesena u helikopter liječnici su započeli borbu za održanje vitalnih funkcija ozlijeđene koja je jedno vrijeme i prestala disati.

Prilikom jedrenja u akvatoriju otoka Kaprija Zagrepčanku T.D. (21) udario je konop te je pala u kabinu jedrilice. Zadobila je vrlo teške ozljede (fraktura glave) i nalazi se u kritičnom stanju, a liječnici se u KBC Split bore za njezin život, javlja GSS.

Nakon što je jedan od njenih prijatelja pozvao GSS po ozlijeđenu djevojku došao je helikopter HRZ-a sa pripadnicima splitskog GSS-a i hitnom pomoći iz Divulja.

Kad je djevojka unesena u helikopter liječnici su započeli borbu za održanje vitalnih funkcija ozlijeđene koja je jedno vrijeme i prestala disati.

Komentara 9

Avatar Proleter
Proleter
22:38 14.07.2011.

Ne može konop izazvati takve posljedice. Pogodio ju je bum prilikom neopreznog, a možda i nekontroliranog džajba.

TI
tintilinic100
22:51 14.07.2011.

manje jedriti a više raditi .. i sve će biti u redu ...

LI
lietuva
22:37 14.07.2011.

Kad je djevojka UNESENA u helikopter...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije