Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKO JE ŠALA, NIJE SMIJEŠNO

Natpis u Tučepima ostavio u nevjerici turiste iz Mostara: 'Tko nema para, bez njega se može'

Tučepi
Čitatelj
04.07.2023.
u 17:08

Iako na hrvatskoj obali i dalje ima mjesta gdje su cijene i više nego razumne, ovakvih bahatih primjera nažalost sve je više

Svaki dan svjedočimo skupim cijenama na Jadranu, a primjer iz Tučepa na Makarskoj rivijeri još je jedan dokaz. 'Plati ili ne smetaj', 'Tko nema para, bez njega se može', 'Parking samo za bogate', samo su neki od natpisa na kućici u kojoj se plaća parking nedaleko od plaže u Tučepima. 

Ti natpisi šokirali su mladi bračni par iz Mostara koji trenutačno živi u Njemačkoj, a ove su godine odlučili ljetovati u Hrvatskoj, odnosno na Braču. Jedan dan svratili su i do Tučepa. 

Foto: Čitatelj

VEZANI ČLANCI: 

- Blizu plaže dočekalo nas ovo šarenilo od natpisa. Parking 20 eura, sat, dva, tri..., cijeli dan, sve je 20 eura. Puno ili malo neka raja procijeni - kaže Mostarac koji se ovom fotografijom javio prijateljima u Njemačku.

Iako na hrvatskoj obali i dalje ima mjesta gdje su cijene i više nego razumne, ovakvih bahatih primjera nažalost sve je više. Ako je i riječ o šali, ona nikome nije smiješna. 

 

Ključne riječi

Komentara 45

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
19:48 04.07.2023.

Natpisi kao iz kultnog stripa Alan Ford : “Tko spava nije budan”, “Naoružaj se i bježi”... Svaka im čast od uvijek su bili poslovni za uzeti pare :)

PO
poluvodič
21:01 04.07.2023.

Tipični humor prosječnog hrvatskog "poduzetnika"..

Avatar kenshi
kenshi
20:18 04.07.2023.

Ono što ste prošle godine plaćali 100 kuna , ove sezone ćete plaćati 150 kuna ili više. To je jedina promjena od prošlog ljeta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije