Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENE DIGLI I KONKURENTI

Sudar domaće megalomanije i štedljivosti stranih turista: Cijene smještaja na Jadranu počele padati

30.06.2023.
u 21:07

Smještaj u Hrvatskoj ne puni se tempom kakvom su se domaćini nadali pa ima sniženja i za hotelski i za apartmanski smještaj, uglavnom za sljedeća dva tjedna

Ključne riječi

Komentara 28

EJ
ejStef
22:28 30.06.2023.

Grčka je digla cijene poprilično, sada su skuplji od nas, no druge destinacije nisu toliko...Sj. Arika je i dalje nesigurna, u Turskoj se stanje smirilo, a Turska je drastično jeftinija od nas. Francuska je i dalje najskuplja, Španjolska najjeftinija... Nas spašava to što smo auto destinacija, no isto tako je i sjeverna Italija, a tamo cijene nisu rasle kao kod nas. Kod nas su stvarno pretjerali, uz razne izgovore, od zelenog do socijale, a niti jedan od njih ne stoji. Prvenstveno su otišle cijene usluga u nebo, a što se tiče robe, najviše su poskupili strani principali (ili distributeri koji ih ovdje razvoze), pa je to povuklo i domaće proizvođaće, naročito OPG-ove... I sada smo tu gdje smo, krivo je štampanje novaca da bi se održala birokracija u cijeloj EU, da bi se pokrile zelene politike i sl. Vlada tu ne može puno napraviti, a cijene će divljati dok god će biti kupaca... Nekako imam osjećaj da ove gode treba gledati lastminute ponude, apartmani i hoteli su poluprazni, nije kao 2019...

DU
Deleted user
21:29 30.06.2023.

Od Umaga do Dubrovnika ima barem 30 Lidlovih samoposluga. Vrhunska hladna češka piva u limenkama oko 1€. Pazariš kašet piva, sa društvom na rivu, i nitko te krade.

WE
weAreCro
22:12 30.06.2023.

Francuska se vec nekoliko dana gusi u neredima s policijom, paljenju drzavnih institucija, pljackanju trgovina. Veceras je izvanredno stanje u cijeloj Francuskoj, a na vasem portalu umjesto komentiranja stanja sa prijenosom uzivo isto kao sto je bilo kad su bili neredi sa wagnerovcima u Rusijia, opet clanci o izlizanoj temi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije