Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Nastavnik na osobnom računalu izradio lažnu diplomu i 26 godina radio u školi

Ilustracija
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
26.07.2019.
u 10:46

U varaždinskoj školi radio je od 1993. godine.

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske, postupajući po prijavi jedne srednje škole iz Varaždina, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave.

Kako se sumnja, on je nakon lipnja 1992. godine na osobnom računalu izradio krivotvorenu diplomu jednog fakulteta u Zagrebu iz koje je vidljivo da je stekao stručnu spremu sedmog stupnja i stručni naziv diplomirani inženjer, iako je na istom fakultetu stekao stručnu spremu šestog stupnja i stručni naziv inženjer.

– Navedenu krivotvorenu diplomu 55-godišnjak je upotrijebio za zasnivanje radnog odnosa u srednjoj školi u Varaždinu, čiji je bio zaposlenik od 1993. do svibnja 2019. godine – kažu u PU varaždinskoj.

Komentara 29

PH
Petarstijena-HR
11:02 26.07.2019.

Otvorite besplatni info broj, te emailove za prijavu mita i korupcije u sudstvu, pa ćete vidjeti koliko ćete dobiti informacija o korupciji u sudstvu i korumpiranim sucima/sutkinjama!!!!!!!!!

GV
golub Vaso
11:31 26.07.2019.

tko će vam u školi raditi s pravom diplomom? uskoro nitko

BA
baegnian1
11:18 26.07.2019.

A kaj ako je netko otišao u mirovinu sa lažnom diplomom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije