Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI ZBOG IZBORA

Nastavljeni prosvjedi u Beogradu: Studenti najavili 24-satnu blokadu

Foto: A.H./ATAImages/PIXSELL
1/16
27.12.2023.
u 14:59

Studenti su pozvali svoje kolege da danas "zatrpaju" Ministarstvo pozivima. Svi su dobili papiriće na kojima su navedeni brojevi telefona koje treba zvati, kao i pitanje koje treba postaviti ako se netko javi

Studenti i danas prosvjeduju u Beogradu, nezadovoljni zbog rezultata izbora i navodnih neregularnosti. U 11 sati počeli su se okupljati ispred Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, a potom u 12 sati ispred Filozofskog fakulteta. 

Pavle Cicvarić, Nikola Ristić i Ivan Bjelić predali su Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave zahtjev za otvaranje popisa birača u svrhu istrage izbora održanih 17. prosinca, navodi Nova.rs.

Bjelić je kazao kako su ih pripadnici osiguranja Ministarstva jutros upitali: "Nećete li nam danas valjda svi pojedinačno slati zahtjeve i zvati nas". 

GALERIJA Beograd: Studenti najavili još jače prosvjede

1/16

Studenti su stoga pozvali svoje kolege da danas "zatrpaju" Ministarstvo pozivima. Svi su dobili papiriće na kojima su navedeni brojevi telefona koje treba zvati, kao i pitanje koje treba postaviti ako se netko javi. "Kada ćete otvoriti popis birača", glasi pitanje. 

Studentima su na današnjem prosvjedu ispred Filozofskog fakultetu podršku pružili i političari, među kojima i Vladimir Obradović, kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije "Srbija protiv nasilja". 

Također, najavili su da će u petak biti organizirana 24-satna blokada, do prosvjeda kojeg organizira "Proglas" u subotu. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Nastavljaju se prosvjedi u Beogradu: 'Ako zažmirimo na ovakve krađe izbora, onda se nećemo nikad osloboditi ove vlasti'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije