Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PRIJETNJE BOMBOM

Nastavljen zračni promet u Hamburgu: Putnici napustili avion iz Irana, pretražena i prtljaga

Threat of attack at Hamburg airport
Foto: Jonas Walzberg/DPA
1/10
09.10.2023.
u 17:15

Zrakoplovi nisu slijetali ni polijetali oko sat i pol, a zrakoplovi su bili preusmjereni u druge zračne luke kao što je Hanover

Zračni promet u zračnoj luci u Hamburgu, koji je bio obustavljen zbog prijetnje bombom zrakoplovu iz Irana, nastavljen je, objavila je u ponedjeljak poslijepodne zračna luka na svojoj internetskoj stranici. "Letenje je nastavljeno. Kašnjenje letova još je moguće", navodi se.

Njemačko ratno zrakoplovstvo objavilo je na platformi X da je pratilo civilni zrakoplov koji je letio iz Teherana u Hamburg dok nije sletio u Hamburg nakon što je ušao u njemački zračni prostor istočno od Berlina nakon prijetnje bombom.

GALERIJA Hamburg: Letovi u zračnoj luci bili su obustavljeni zbog prijetnji napada na iranski zrakoplov

Threat of attack at Hamburg airport
1/10

Zračni promet u zračnoj luci bio je posve obustavljen oko 12.40 sati. Zrakoplovi nisu slijetali ni polijetali oko sat i pol, a zrakoplovi su bili preusmjereni u druge zračne luke kao što je Hanover.

Glasnogovornik savezne policije rekao je za dpa da su primili e-mail s prijetnjom napada na taj let. Druge pojedinosti nisu objavljene.

Zrakoplov je sletio u Hamburg u 12.20 sati. Svih 198 putnika i 16 članova posade normalno je napustilo zrakoplov i prošli su sigurnosnu provjeru. Zrakoplov i prtljaga također su bili pretraženi. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Željezna kupola, moćni izraelski protuzračni sustav uništava Hamasove rakete

Komentara 1

IV
IvicaKerempuh
20:34 09.10.2023.

Hannover

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije