Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema kraja

Nastavlja se osipanje SDP-a: Načelnik slavonske općine Željko Matanović prešao u HNS

Matanović, Silović i Bučko
Foto: HNS
26.11.2018.
u 13:20

Prije Matanovića iz SDP-a u HNS je prešao i županijski vijećnik Duško Simić

Načelnik Općine Tordinci Željko Matanović, općine nedaleko od Vinkovaca, od danas je član HNS-a. Matanović je još jedan u nizu članova SDP-a koji je napustio tu stranku. On je bio jedan od trojice načelnika općina iz redova SDP-a u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Njih trojica su se proljetos javno pobunila protiv kandidature nekadašnjeg gradonačelnika Vukovara Željka Sabe za predsjednika SDP-a Vukovarsko-srijemske županije. Govoreći o razlozima prelaska u HNS Matanović je rekao kako je u toj stranci prepoznao ozbiljan rad i fokusiranost na rezultat te da je i to razlog zašto toj stranci prilazi sve veći broj kvalitetnih ljudi.

-Ovo je vrijeme suradnje i odluke kako Općinu Tordinci staviti na kartu Vukovarsko-srijemske županije kao općinu brige za mještane za koje želimo da žive bolje. Donačelnica Općine Mihaela Silović, inače već članica HNS-a, i ja smo dobar tim i uvjeren sam da će ta suradnja biti još učinkovitija od danas. Ostajem onaj isti načelnik, svima svakodnevno dostupan, samo sam pravac usmjerio isključivo prema naprijed, ni lijevo, ni desno, rekao je Matanović.

Inače, prije Matanovića iz SDP-a u HNS je prešao i županijski vijećnik Duško Simić.

-Duško Simić prije mjesec dana, danas Željko Matanović i svi oni ljudi koji godinama čuvaju i grade ovu Županijsku organizaciju čine dodanu vrijednost. Takav smjer sam najavio preuzevši kormilo ove županijske organizacije, vodim se time u svom radu i realiziram to. To dokazujemo svojim radom u Županijskoj skupštini i sredinama u kojima djelujemo – od Rokovaca i Andrijaševaca, Privlake, Mikanovaca, Tordinaca, preko Vinkovaca, Vukovara do Iloka, rekao je predsjednik HNS-a Vukovarsko-srijemske županije Nenad Bučko.

>> Pogledajte što je rekla Milanka Opačić povodom izlaska iz SDP-a

Komentara 11

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
14:15 26.11.2018.

Mislim, koliko moraš biti ugrožen i prijeći u HNS, to je kao da ulažeš u obveznice Sao Krajine.

SM
san.martino
13:32 26.11.2018.

Ma je li moguce da neciji ego moze bit jaci od opstanka druge stranke u drzavi!?

RI
rimac444
21:52 26.11.2018.

Trulež zločinačke partije sama se urušava. Lustracija treba to smeće spremiti na smetište a zločince u zatvar, a koji su krepani kao monstrum tito i drugovi zločinci na stup srama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije