Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROJICA TEŠKO OZLIJEĐENA U ODVOJENIM DOGAĐAJIMA

Našli ga mjesec dana nakon što je prišao 71-godišnjaku te ga napao

Ilustracija
Pixabay/ilustracija
23.10.2021.
u 13:59

Što je motiv napada nije priopćeno, a nakon što je ispitan na policiji, 63-godišnjaku vjerojatno slijedi i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu

Muškarac (63) sumnjiči se za nanošenje teške ozljede, priopćila je zagrebačka policija. Sumnjiči ga se za događaj koji se zbio još 21. rujna oko 10.30 na Kozari putu 18. odvojak kada se prvo prethodno verbalno obratio 71-godišnjaku kojeg je zatim i fizički napao.

Liječnička pomoć je 71-godišnjaku pružena u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Što je motiv napada nije priopćeno, a nakon što je ispitan na policiji, 63-godišnjaku vjerojatno slijedi i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu.

Osim zagrebačke, teškim se ozljedama bavila i splitska policija. Njima je dojavljeno da je 25-godišnjak zatražio pomoć liječnika, koji su utvrdili da ima teške ozljede glave. Nakon što mu je ukazana pomoć otpušten je iz bolnice, a policajcima je kazao da su ga na području Splita još 16. listopada napale njemu nepoznate osobe.

On se pak u bolnicu javio 21. listopada, pa sada splitska policija istražuje sve okolnosti tog događaja. A istražuje i što se zbilo oko 3 sata u noći na 21. listopada kada je u Stobreču napadnut 52-godišnji njemački državljanin. I njega su napale nepoznate osobe, nakon čega mu je pomoć pružena u KBC Split gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen jer ima ozljede očne šupljine. I on je nakon ukazane pomoći pušten kući, a policija istražuje i ovaj slučaj. 

VIDEO Detalji nesreće na Murteru: Maloljetnik je u zavoju pretjecao preko pune crte 2 auta, poginuo na licu mjesta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije