Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traga se za počiniteljem

Nasjeo na prijevaru: Očekivao zaradu od prodaje bubnjeva, no ostao je bez nekoliko tisuća kuna

Ilustracija
Pixabav
09.02.2022.
u 10:54

38-godišnjaka je putem mobilne aplikacije kontaktirala nepoznata osoba i dogovorila kupnju bubnjeva koje je on oglasio na prodaju putem Internet oglasnika

Muškarac (38) s područja Osječko-baranjske županije prodavao je putem interneta bubnjeve te nasjeo na prijevaru zbog koje je ostao bez nekoliko tisuća kuna. 

U ponedjeljak, 7. veljače, 38-godišnjaka je putem mobilne aplikacije kontaktirala nepoznata osoba i dogovorila kupnju bubnjeva koje je on oglasio na prodaju putem Internet oglasnika.

Nakon dogovora, nepoznatoj je osobi dostavio podatke svog bankovnog računa, a nakon čega mu je s "skinut“ novčani iznos od nekoliko tisuća kuna, izvijestila je Policijska uprava osječko-baranjska koja nadležnom državnom odvjetništvu podnosi posebno izvješće i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

VIDEO Riječkog ubojicu jedva svladali: Nekontrolirano je urlao, pokušao se istrgnuti i skočiti kroz prozor.

Komentara 3

Avatar SvGera
SvGera
14:50 09.02.2022.

ovom članku a da bi bio koristan i upozorenje svim drugima....fali činjenica da je žrtva uz to što je nekome dala svoj broj tekućeg računa očito na neki način poslao i pin ili sigurnosni broj s kartice...dakle NIKAD NIKOME NE ŠALJITE PIN ILI SIGURNOSNI BROJ s poleđine kartice!

SE
sedam
12:09 09.02.2022.

Žao mi ga je, ali je bedak.

IP
info_punkt
22:13 09.02.2022.

Strašna vremena. Trenutak nepažnje i već te opljačka neki heroj, a ne zločinac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije