Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT NA ISPITIVANJU

Riječkog ubojicu jedva svladali: Nekontrolirano je urlao, pokušao se istrgnuti i skočiti kroz prozor

Privođenje osumnjičenog za ubojstvo u centru Rijeke
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/20
08.02.2022.
u 10:14

Bio je i vezan s više komada plastičnih vezica, a djelovao je neobično miran

Roman Brnada (36), osumnjičen za brutalno ubojstvo u kafiću Pin u samom centru Rijeke, pod pratnjom interventne policije jutros je doveden na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci.

Bio je i vezan s više komada plastičnih vezica, a pri ulasku je djelovao neobično mirno. Međutim, nakon što je sve završeno, ubojicu su iz zgrade tužiteljstva do službenog policijskog kombija morala u više nego čvrstom stisku držati čak trojica interventnih policajaca. Za razliku od mirnog ulaska u zgradu, po izlasku se Brnada u nevjerojatnoj mjeri opirao, čak je u jednom trenutku okupljenim novinarskim ekipama izgledalo kao da će se uspjeti istrgnuti i napraviti incident. Tek kad je u pomoć priskočio i četvrti policajac, uspjeli su ga ugurati u kombi, javlja Novi list.

Privođenje osumnjičenog za ubojstvo u centru Rijeke
1/5

Prema neslužbenim informacijama, vriskovi i galama iz sobe u kojoj je saslušavan čuli su se u svim okolnim prostorijama i uznemirili sve zaposlenike tužiteljstva. Neslužbeno se doznaje i da su trojica interventnih policajaca na saslušanju jedva uspijevala svladavati Brnadu, te da se u jednom trenutku pokušao otrgnuti s namjerom da skoči kroz prozor. Novi list doznaje i da se nije branio šutnjom i da je svašta govorio – između ostalog i da je iznosio neke detalje stravičnog ubojstva, kao i neke druge nepovezane stvari.

Neslužbeno se doznaje da policija nije dopustila branitelju da pristupi okrivljeniku dok je bio u njihovim prostorijama, pa ostaje nepoznanica je li išta rekao u svoju obranu i otkrio motiv zločina istražiteljima.

>> VIDEO Svjedokinja ubojstva u centru Rijeke: Ženu je napao iz čista mira

Trajanje ročišta u tužiteljstvu ovisit će o tome hoće li se braniti šutnjom ili će aktivno iznositi svoju obranu. Državno odvjetništvo sasvim sigurno tražit će istražni zatvor. O tome će se odlučivati rano poslijepodne u riječkom Županijskom sudu.

 

Ključne riječi

Komentara 42

DU
Deleted user
12:24 08.02.2022.

Žena ali i liječnik opće prakse su znali da je prestao uzimati lijekove,dakle suučesnici su u ubojstvu.Isti su morali obavijestiti instutucije da je bolesnik prestao uzimati terapiju i smjestiti ga u ludnicu!!

PO
polymere
10:28 08.02.2022.

Četiri policajca su ga morala držati da se ne otrgne. Možda je sad jasnije zašto ga nitko nije spriječio, lik ima snagu ko jazrajenog bika

VJ
vjekoslavkatalina
10:35 08.02.2022.

sto luđi snaga se utrostrucuje...adrenalin je na turbo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije