Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Nasilan vikend u Slavoniji: Na dvije djevojke nasrnuli pijani mladići

Jedan se incident dogodio na privatnoj zabavi u Slavonskom Brodu, a drugi u Novoj Gradiški.
24. rujna 2019. u 11:28 2 komentara 1705 prikaza
Foto: Getty Images
Pogledajte galeriju 1/4

Ovog vikenda dvije su djevojke završile na hitnoj pomoći nakon što su na njih nasrnuli pijani mladići. Jedan se incident dogodio na privatnoj zabavi u Slavonskom Brodu, a drugi na ulici u Novoj Gradiški.

Tučnjava u Vinkovicma Incident VIDEO Žestoka tučnjava u Vinkovcima: Letjele šake, udarali nogama ljude na tlu...

Na privatnoj zabavi u Slavonskom Brodu muškarac (31) je nakon verbalnog okršaja udario 22-godišnju djevojku pa pobjegao s proslave. Nije daleko stigao kad ga je policija oko 4 ujutro pronašla u obližnjoj ulici, privela i zadržala na otrježnjenju.

Djevojci je pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, ozljede će biti naknadno okvalificirane. S druge strane 31-godišnjak će se teretiti za remećenje javnog reda i mira.

Napad se kasno u noć dogodio i u Novoj Gradiški kada su alkoholizirani mladići u dobi od 17 i 18 godina oko pet ujutro susreli 18-godišnju djevojku. Mlađi od dvojice je napao djevojku, a to je sve primijetio treći muškarac (21) koji je intervenirao pa su ga mladići izvrijeđali i krenuli udarati.

Darko Kovačević Daruvarac nema više odugovlačenja Zbog Daruvarca mijenjaju zakon: Nasilnici ostaju u pritvoru sve do izdržavanja zatvorske kazne

Tučnjavu je prekinula policijska patrola koja se zatekla u blizini, a djevojci je pružena liječnička pomoć u novogradiškoj bolnici. Ove mladiće također čeka prijava protiv kršenja javnog reda i mira.

 

Skupili smo chefove Fuliranja
ADVENTSKA ČAROLIJA
Skupili smo chefove Fuliranja: Ovo su majstori adventskih delicija koji za vas spremaju street food čuda
  • modovisisajteMaraschino:

    nije zanimljivo ići na zabave kod mirnih i dobrih dečkiju. i naročito ako nema besplatnog alkohola i droge takve zabave se ignoriraju...