Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vesna pusić:

Naša Vlada nije izvana 'huj' a iznutra 'fuj', spremna je izvući zemlju iz teškoća

Vesna Pusić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
27.12.2013.
u 20:00

Potpredsjednica Vlade i ministrica kaže da će do kraja mandata Hrvatsku uvelike pomaknuti naprijed, ali da ministri trebaju stisnuti brzinu i dogovoriti glavne stvari koje treba napraviti

Potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić smatra kako je sadašnja Vlada nakon pola mandata pokazala kako je spremna izvući zemlju iz teškoća i pokušati ih riješiti. U intervjuu za Dnevnik Nove TV ujedno je kazala kako će se na kraju mandata pokazati da je Vlada zemlju uvelike pomaknula naprijed.

- Građani su kritični jer očekuju opipljive rezultate, očekivali su da reforme možda mogu ići brže i zato je donekle pala njihova potpora - tvrdi V. Pusić. - Svako toliko, u jednoj zemlji koja hoće biti biti pristojna i koja hoće ići naprijed, mora doći jedna Vlada koja nije izvana 'huj', iznutra 'fuj'. Drugim riječima, koja nije samo šminka i samo kulisa i samo drži vodu dok majstori odu, a ispod tepiha su svi problemi. Mora doći jedna Vlada koja je spremna izvući sve poteškoće van - objašnjava ministrica.

Najavila je da više neće biti novih poreznih nameta građanima, a ni povećanja postojećih.

Do kraja mandata Kukuriku Vlade treba, po njenom mišljenju, još provesti energetsku politiku za industrijski razvoj, što bi dovelo do jeftinijih energenata, osigurati nova radna mjesta...Ministri, kaže, "trebaju stisnuti brzinu i dogovoriti tih pet, sedam, glavnih stvari koje treba napraviti".

- Mi smo zaista u poziciji da napravimo veliki pomak u ovoj zemlji, možda i zato što smo u lošoj situaciji - kaže ministrica Vesna Pusić za Dnevnik Nove TV.

Vlada se pohvalila: Evo što smo sve ostvarili!
 

Komentara 55

AT
Attak
21:07 27.12.2013.

Neda im se , pa neda da izgovore riječ ...Hrvatska !! Samo kada je objašnjavala Hrvatima i regionu jasno i glasno se oglasila .. Hrvatska izvršila agresiju na BiH ! Takva kakva ministrica Pusić kao srusnjak za HV sada jeje iznad svih ekonomista u Hrvatskoj i nudi nam nekakvo tegljenje izvlačenje "zemlje" do kraja mandata . Za ovakve odgovor puka jeste ...Izbori !!

Avatar Jalnuški
Jalnuški
20:32 27.12.2013.

Vaša Vlada je i izvana i iznutra fuj.

DU
Deleted user
21:32 27.12.2013.

Drugarice Pusić, vaša vlada je fuj gledano sa svih strana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije