Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anonymousi:

'NASA će uskoro objaviti dokaze o postojanju izvanzemaljaca'

svemir
Foto: ESA/DPA/PIXSELL
26.06.2017.
u 11:26

Anonymousi tvrde kako NASA ima dokaze o postojanju izvanzemaljskog života u svemiru

Hakerska skupina Anonymous objavila je video u kojem tvrde kako će NASA uskoro objaviti dokaze o postojanju izvanzemaljaca.

U svom posljednjem video tako govore kako je glasnogovornik NASA-e profesor Thomas Zurbuchen na sastanku s Američkim društvom za znanost, svemir i tehnologiju kazao kako će postojanje izvanzemaljskog života uskoro biti dokazano.

– Naša civilizacija je na rubu otkrivanja dokaza o izvanzemaljskom životu u svemiru. Uzimajući u obzir sve različite aktivnosti i misije koje smo imali tražeći izvanzemaljski život, na rubu smo jednog od najvećih i najneviđenijih otkrića u povijesti – rekao je navodno Zurbuchen.

Anonymousi su o tome pisali i na svojoj internetskoj stranici.

– Dokazi upućuju na to da se nešto događa na nebu iznad nas.

Prošli tjedan NASA je pak objavila kako su otkrili 219 novih planeta, ali da je većina njih 'prevruća' pa život na njima zapravo nije moguć. 

Komentara 11

BA
bakulušić
18:30 26.06.2017.

A može li NASA otkriti i dokazati tko je crtao "svastiku" na Poljudu?

Avatar soliloquy
soliloquy
23:03 26.06.2017.

Pitanje je samo jesu li vanzemaljci katolici i ako nisu, trebamo li poslati misionare da ih pokrste. Također, kako objasniti bezgrešno začeće bićima koje se množe staničnim dijeljenjem, kako pokrštavati na planetu na kojem nema vode, i kako odrediti neradnu nedjelju za "obiteljske vrijednosti" ako dan traje 10 sati kao na Jupiteru ili 2,800 sati kao na Veneri?

Avatar comparator
comparator
08:24 27.06.2017.

Navodno su na zemlju nakon hlađenja njene površine naselili dinosaure i donijeli život kako bi u kasnijim misijama preselili svoj život i stvorili koloniju . Naravno i na drugim planetima postojale su civilizacije koje su zbog ugroženosti klimatskih promjena morale potražiti svoj izlaz negdje drugdje .U početku su slali čovjekolike majmune pa sve redom naprednije rase i životinje dok na kraju na razne kontinente nisu razmjestili suvremenog čovjeka koji je razvio civilizaciju blizu njihovoj s naravno primitivnom tehnologijom ali ipak i klicom ekspanzije u svemir. Nije li to bit života ? Možda ali zvuči intrigantno i zanimljivo i upravo sam to izmislio kao i ove podatke koji možda postoje ili su samo obična patka .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije