Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petrinja

Naručio ubojstvo muškarca s kojim je u dugoj zavadi

policija
17.08.2015.
u 12:27

Kako neslužbeno doznajemo, policiji se obratio 43-godišnjak kojem se pak, u jednom kafiću u Petrinji, obratio 46-godišnjak tražeći ga da ubije 30-godišnjaka

Petrinjac (46) uhićen je pod sumnjom da je tijekom prošlog mjeseca nudio veći iznos za ubojstvo sugrađanina (30) s kojim je u dužoj zavadi zbog posuđenog novca. Kako neslužbeno doznajemo, policiji se obratio 43-godišnjak kojem se pak, u jednom kafiću u Petrinji,  obratio 46-godišnjak tražeći ga da ubije 30-godišnjaka. Druga opcija je bila da ga on samo otme i dovede 46-godišnjaku koji će ga onda sam ubiti. Ponudio mu je za to veću količinu novca.

Saslušavši molbu, muškarac je odmah obavijestio policiju koja je uhitila naručitelja ubojstva, a kojem je, nakon saslušavanja, određen pritvor zbog kaznenog djela ubojstva u pokušaju. Naručitelj i njegova planirana žrtva u dugogodišnjoj su zavadi zbog novca. Stariji muškarac smatra kako mu mlađi nije vratio neke posuđene novce, a zbog sukoba je 46-godišnjak već jednom završio u pritvoru.

Naime, krajem 2013. godine 22-godišnji je Petrinjac namamio 30-godišnjaka u Reljkovićevu ulicu u Petrinji gdje su ih čekali 46-godišnjak i 23-godišnjak s područja Petrinje. Kad je shvatio  gdje su ga doveli, 30-godišnjak je pokušao izaći iz automobila te se sukobio s 46-godišnjakom koji je u ruci imao pištolj. 

U fizičkom sukobu 46-godišnjak je iz pištolja ispalio jedan hitac koji je pogodio zadnja vrata osobnog vozila, dok je 30-godišnjak uspio neozlijeđen pobjeći.

>> Drašković u sobi hotela čeka da ga zbog ubojstva izruče Belgiji

Komentara 3

Avatar Baroudeur
Baroudeur
14:10 17.08.2015.

Potpuno blesavo. Ubiti nekoga zbog duga...Znaci vise nikakve sanse da vrati dug! Koja logika!

MR
mrkiii
14:25 17.08.2015.

vec mu je dvaput pobjegao a nije pare vratio,treci put najvjerovatnije nece stici pobjeci

OB
Objektivno...
16:04 17.08.2015.

Tak je to kad usluge nabavljaš neposrednom pogodbom. Da je panglu raspisao javni natječaj da traži likvidatora, usluga bi ga sigurno manje koštala. A i bilo bi sve po zakonu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije