Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Naručio knjigu, ono što je našao unutra nasmijalo je internet

Govor je postao pravi hit, a mnoge zanima tko je vjenčani kum koji je tako dobro napisao govor.
23. studenoga 2019. u 20:50 1 komentara 4918 prikaza
Knjiga
Foto: Getty Images
Pogledajte galeriju 1/5

Naručivanje preko Interneta ima svoje prednosti, baš kao i mane. No kako je otkrio 27-godišnji Reece Wane, manager hotela u Leedsu čovjek se može dobro i nasmijati. Naime, Wane je naručio knjigu o Teutonskim vitezovima i pronašao govor kuma. Nije poznato je li riječ o vjenčanju koje se dogodilo, ali govor je toliko dobar da ga Wane odlučio potražiti. 

vjenčanje kraj prijateljstva Stigla joj šokantna poruka mladenke nakon vjenčanja: Čini se da ste se jako zabavile, ali...

Kako je naveo, knjiga ga je koštala samo 6,50 funti (oko 56 kn) no otkriće je neprocjenjivo. Govor je namijenjen vjenčanju Toma Fletchera i njegove mlade Becky, a 27-godišnjak koji ga je pronašao opisao ga je kao 'presmiješnog'

"Dame i gospodo, ako postoji itko ovdje tko je nervozan i zabrinut zbog onog što slijedi, vjerojatno je to zato što ste se upravo vjenčali s Tomom Fletcherom.  Ne, ozbiljno, želio bih zahvaliti Tomu na njegovom govoru i izuzetno sam počašćen i ovo je jako ponosan trenutak za mene koji sam vjenčani kum svom bratu i paru koji si tako dobro paše.

Vjenčanje | Autor : Getty Images Foto: Getty Images

Vezano na Tomove riječi, mislio da kako će držati govor nakon Toma biti izuzetno teško i bio sam u pravu, nisam razumio ni riječ. 

Stoga, u ime djeveruša i svih ostalih želio bih zahvaliti Tomu na tome što god je već rekao.  Isto tako želio bi ponoviti Tomove riječi i zahvaliti ponovo svima na dolasku na njihov posebni dan, osobito onima koju su dugo putovali. 

Želio bih zahvaliti djeverušama koje izgledaju genijalno i jedino ih zasluženo nadmašuje u ljepoti naša mlada, Becky. Želio bih zahvaliti svojem asistentu Simonu koji je danas pomagao. Bio je uvjet za vjenčanje da pomagači ne smiju izgledati bolje od vjenčanog kuma i sa zadovoljstvom mogu reći da je Simon dobro odradio svoju ulogu. 

slavlje trajalo dva dana Ljubavi dao novu šansu: Nakon 18 mjeseci veze oženio se domaći glumac

Naravno, moram zahvaliti i svojem partneru u zločinu, Benu za kojeg vjerujem da je bio malo nervozan i da je pripremio nekoliko liniji...pošmrkao ih je, pa nisam siguran je li spreman održati govor. 

Govoreći o nervozi, moram priznati kako sam bio anksiozan ovog jutra dok sam razmišljao o ovom trenutku. Želim vas uvjeriti kako nije ovo prvi puta danas da sam se ustao s toplog stolca s komadom papira u ruci. 

Kao vjenčani kum, moj je posao da se založim za mladoženju stoga sam sakupio nekoliko svjedočanstva ljudi koji su najbliži Tomu da pokažemo kako je Tom drag čovjek. 

Stoga, razgovarao sam s nekoliko njegovih kolega i čini se kako često ga karakteriziraju kao 'Boga'. Rijetko ga vide, vjeruje da je bolji od tebi, a kad nešto i napravi na poslu, to se smatra čudom.  Isto tako razgovarao sam s drugim ljudima i jedna osoba mi je rekla kako misli da je uobražen, sebičan, arogantan i bezosjećajan. Hvala ti na tvom mišljenju, Becky. 

I na kraju što ja mogu reći o Tomu?

On je uspješan, zgodan, duhovit, inteligentan i šarmantan. E....E...Oprosti, Tom, što ovo piše? Ne mogu pročitati tvoj rukopis. 

Ivica Zubac i Kristina Prišč Za tristotinjak gostiju Sprema se vjenčanje desetljeća u Hercegovini, stižu brojne svjetske zvijezde?

Nadam se da se svi slažete sa mnom da je ceremonija bila divna i vezano na to imao sam raspravu sa svećenikom dok smo čekali Becky i upitao sam ga vjeruje li u seks prije braka. Odgovorio mi je: 'Imam danas tri vjenčanja stoga ne ako ne ako ću zakasniti na ceremoniju' - navodi se u govoru vjenčanog kuma. 

Vjenčani kum izrugivao se plesnim vještinama mladoženje, te uvjerio mladu kako ona uistinu nije mogla gore proći od Toma.  Govor je postao pravi hit, a mnoge zanima tko je vjenčani kum koji je tako dobro napisao govor, piše Mirror. 

PREKRŠAJNO PRIJAVLJEN
Detalji drame u obitelji Štimac: Sinu Luki nestalo je novca za biznis u Abu Dhabiju
PBZ
#ostanidoma i dalje
Koje nove navike ćemo zadržati u narednim mjesecima kako bi sačuvali zdravlje