Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje trajalo dva dana

Ljubavi dao novu šansu: Nakon 18 mjeseci veze oženio se domaći glumac

Foto: Robert Anic/Pixsell, Facebook
1/4
20.11.2019.
u 09:49

Boris Svrtan i njegova odabranica Kristina Turk izmijenili su bračne zavjete proteklog petka u Zagrebu.

Glumac zagrebačkog kazališta Gavella Boris Svrtan proteklog je tjedna po drugi puta izrekao sudbonosno 'da'. Nakon 18 mjeseci veze 55-godišnji Riječanin izmijenio je bračne zavjete s tri godine mlađom odabranicom Kristinom Turk.

Vjenčanje se održalo prošli petak, a glumcu je vjenčani kum bio prijatelj i kolega Goran Grgić dok je mladenka za kumu odabrala prijateljicu Jasminku Bedeković.

Nakon obreda u Gradskoj vijećnici na Gornjem gradu bivši ravnatelj Gavelle i logopedinja zaposlena u Centru za odgoj i obrazovanje Goljak u Zagrebu za kumove i uzvanike organizirali su slavlje u zagrebačkom restoranu Ribice i tri točkice do kojeg su stigli uspinjačom.

Zanimljivo je i da je Svrtan na vjenčanje stigao gotovo s posla. Naime, isto jutro u Gavelli je odigrao predstavu  “Kako je počeo rat na mom otoku” i snimio spot za nju da bi se kasnije uputio na vlastito vjenčanje.

Veselje je potrajalo do sitnih sati, a sa slavljem su nastavili i u subotu. Među uzvanicima su bili i Paula i Đelo Jusić koji su se na društvenim mrežama pohvalili atmosferom dan nakon vjenčanja.

- Kad se naši prijatelji odluče ženiti u isti petak u Zagrebu, dok mi primamo prestižnu nagradu u Solinu. Ali uspjeli smo se teleportirati u subotu i podijeliti s njima radost u nastavku slavlja. Love you Tina i Boris - napisala je Paula Jusić na Facebooku podijelivši nekoliko fotografija koje potvrđuju da atmosfera nije splasnula ni dan nakon vjenčanja. Najveseliji je bio mladoženja koji je u jednom trenutku uzeo gitaru u ruke i podigao atmosferu do usijanja.

Foto: Facebook/RTL

Svoju novopečenu suprugu Svrtan je javnosti predstavio u svibnju prošle godine na premijeri predstave 'Slikari i rudari'.

- Sve mi za sad ide, jako sam sretan. Našao sam sreću uz Kristinu i nadam se da ćemo imati zajedničku svjetlu budućnost. Za sada je sve harmonično -  istaknuo je tada Svrtan za Gloriju.

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Inače, glumac iza sebe već ima jedan brak i to s kolegicom Ninom Erak Svrtan s kojom je u proveo 28 zajedničkih godina. Da se razvode otkrili su u svibnju 2017. godine, a njihov razlaz  mnoge je šokirao s obzirom na to da su slovili za jedan od najskladnijih i najdugovječnijih domaćih brakova. Što je kumovalo razvodu nakon gotovo tri desetljeća slikovito je medijima pojasnila Nina Erak Svrtan.

- U jednom trenutku moj muž je odlučio letjeti, a ja imam strah od visina. Rastali smo se od stola i postelje. Zasad. Što će dalje biti, ne znam. Moj moto u životu je da nikad ne zatvaram vrata do kraja. To se ne odnosi samo na njega i brak. Jednostavno smo dogovorno shvatili da smo potrošili naš brak - izjavila je glumica za Studio Jutarnjeg lista koja sa Svrtanom ima 25-godišnju kći Petru koja je također nastavila stopama svojih roditelja. Petra se također pronašla u glumi, a trenutno je  stalna suradnica Zagrebačkog kazališta mladih.

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
11:51 20.11.2019.

A u kojoj crkvi su se vjenčali?

DU
Deleted user
12:54 20.11.2019.

Tja, kaj se more. Zlobnici bi rekli da mu je taj brak potreban kao volu sedlo, ali tako se valjda u današnje vrijeme postaje moderan, progresivan, liberalan, inkluzivan, empatičan i tolerantan. Samo u tom slučaju trebao si je naći "dečka" i "udati" se za nj. Uh, kakao se sve to zakompliciralo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije