Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Narod ne razumije što elite govore, niti je to potrebno za funkcioniranje vlasti

11.08.2023. u 08:10

Naše razumijevanje nečega, dakle, uvijek ovisi o nekoj vrsti, često prešutnog, znanja šireg konteksta. Ovo je jako važno, recimo, kod razumijevanja načina na koji funkcioniraju pojedini sustavi i društva

Ključne riječi

Komentara 4

MM
MMarko657
09:46 11.08.2023.

Dobro kad političari pričaju svojim metajezikom koji nitko ne razumije (vjerojatno zato što se taj metajezik svodi na bezsadržajne paroletine). Ali kad novinar napiše članak koji nema apsolutno nikakvu struturu, nikakvu informaciju, nikakvu tezu ni zaključak, to je potpuno neshvatljivoo jer pisana riječ bi uvijek morala dati neki doprinos i onome tko ju čita, osim ako je ta "besjeda" umjetničko djelo i umjetnik ju je "dužan viknuti ili će glavnjom planuti".

BJ
bjmaro
12:51 11.08.2023.

Narod dobro razumije , ali elita često puta ne razumije sta narod govori . Puno primjera u povijesti

ČI
Čife
12:18 11.08.2023.

Izbore treba ukinuti to su gluposti što tamo neka ba.ba zna što je nato EU itd a i mnoge mlađe ljude to ni ne zanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije