Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA DOBITNICA

'Napokon ću otplatiti dio kredita i nakon 5 godina otići na more!'

Thinkstock
19.05.2017.
u 10:01

Nikad ne reci nikad – dokazuje to ovaj dobitak...

Nikad ne reci nikad – dokazuje to ovaj dobitak na lotu. Naime, na izvlačenju Lota 7/39 u srijedu, jedna od tri pogođene šestice uplaćena je na internetu, a sretna je dobitnica za 4 kune odigrala kombinaciju koja joj je donijela 47.710,69 kuna!

Riječ je o igračici koja je nakon šest godina igre osvojila svoj prvi veći iznos, pa je nakon obavijesti o nagradi poslala poruku Hrvatskoj lutriji.

Jutros sam se probudila i prvo što mi je palo na pamet jest da sam jučer odigrala Loto 7/39. Pogledam na mobitelu i kad sam vidjela one silne zeleno obojene/pogođene brojeve, vrisnula sam i počela skakati od sreće. Nikad u životu nisam dobila ni približno takav dobitak! 
Ne možete zamisliti koliko mi je ovo bilo potrebno. Naravno, dobitkom ću zatvoriti dio dugova/kredita jer jedva spajam kraj s krajem. I nakon 5 godina napokon ću otići na more! 
I nastavljam igrati i dalje! 
Hvala Hrvatska lutrijo!!! Puuuuno hvalaaaa!

Komentara 5

RO
robertbruckner
09:52 20.05.2017.

Moze li mi neko reci sta vam znaci toliko to more, ja to ne mogu razumjet, na more mogu ici stariji sa lovom, a oni nejdeju, a ovi koji je nemaju ti bi isli a velim takovi se nejdeju kupatt niti u rijeku bazen ili jezero gdje zive ali hoce na more pa makar i na kredit-fujjjjjjjjjj

RO
robertbruckner
09:48 20.05.2017.

nakon 5 godina otici na more????? sta ces tamo da te cujem???? Ti se nejdes kupat niti doma i za to si prelijen da bi otisao u rijeku ili jezero a sad hoce na more-fujjjjjj, ja ne velim da sam u pravu ali ja za more nedam niti jednu lipu. ja se nejdem kupat niti u rijeku niti na bazen niti u jezero a to nejde niti ovaj ne da nemam love meni to ne cini nimalo zadovoljstvo, imam doma dvije kupaone pa ili hocu lezat se i kupat ili hocu se tusirat i van.

ST
Stijepana
15:05 22.05.2017.

Počnite se veseliti tuđoj sreći,biti ćete i vi sretni.Čestitke 😊!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije