Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junački čin

Američki heroj Mike Ljubic tijelom je zaštitio suprugu i spasio joj život

Las Vegas
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
03.10.2017.
u 11:05

Mike Ljubic američki je Hrvat, zaposlen je u luci u Los Angelesu kao dizaličar, a živi u San Pedru

Dok u SAD-u pokušavaju otkriti što je točno Stephena Paddocka nagnalo na krvavi napad u Las Vegasu u kojemu je poginulo 59 ljudi, otkrivaju se detalji o stradalima.

Među onima koji su teško ozlijeđeni i američki je Hrvat Mike Ljubic, piše HRT. Lokalni mediji pišu o njegovu junačkom činu. Tijelom je od metaka zaštitio suprugu i tako joj spasio život. Stanje mu je i dalje kritično nakon dvaju operativnih zahvata kojima je podvrgnut. 

Las Vegas
1/21

Ljubic je zaposlen u luci u Los Angelesu kao dizaličar, a živi u San Pedru, najbrojnijoj hrvatskoj zajednici u Sjedinjenim Državama. 

Napad je izveo usamljeni napadač, identificiran kao Stephen Paddock (64), pucajući na publiku festivala Route 91 Harvest, na kojemu je bilo oko 22 tisuća ljudi, iz svoje sobe na 32. katu hotela Mandalay Bay na lasvegaškom Stripu.

Dužnosnici FBI-ja i CIA-e rekli su da nema dokaza o povezanosti napadača s nekom militantnom organizacijom i odbacili preuzimanje odgovornosti Islamske države za napad.

Paddock se ubio prije no što je policija provalila u njegovu hotelsku sobu iz koje je pucao na gomilu. 

Komentara 26

GU
General_U
11:14 03.10.2017.

želim ti brz oporavak ljudino!!!

IV
Ivke15
12:10 03.10.2017.

Vjerovatno je zena i zasluzila. Zelim brz oporavak.

DU
Deleted user
11:58 03.10.2017.

Hrvati su takvi, nema svjetskog vojskovodje koji se nije divio nasim ljudima. Za svoju obitelj, za svoj dom ( sad ce rec da sam fasist) Hrvat ne zali svoj zivot. ..... moja poruka zivimo za Hrvatsku dosta je umiranja. Ako netko misli da nije vezano uz temu, nek misli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije