Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje je zasluženo 'Hvala ti, Ameriko?"
Povratak na članak

Trump promijenio ploču: Evo što sad kaže o napadu na Siriju

Američki ministar obrane James Mattis  upotrijebio je mnogo oprezniji ton kasnije u srijedu kazavši da Washington još uvijek istražuje o navodnom kemijskom napadu.

Komentari 91

Avatar moranzilanovic
moranzilanovic
14:39 12.04.2018.

Ruske rakete izgleda ipak nisu baš tako loše :-)

VL
Avatar Proleter
Proleter
15:01 12.04.2018.

Izvaljaše onog krpoglavog saudijca. Taman kad im je platio za napad ovi odustali. Moš mislit što će krpoglavi dobit pare natrag.

VL
NE
Neonacionalist
16:21 12.04.2018.

Čitam kako je francuski predsjednik izjavio da ima dokaze da je Asad ogovoran za kemijski napad , nije ih predočio javnosti ali on kaže da ih ima i mi bismo mu trebali valjda vjerovati na riječ isto kao i Britancimaa u slučaju trovanja onoga špijuna , oni su izjavili da iza toga najvjerovatnije prema njihovoj procjeni stoji Rusija i to je izgleda sasvim dovoljan dokaz , pa u kakvom to svijetu mi živimo kada se povlače tako ozbiljni potezi i još k tome dolazi do mogućnosti izbijanja rata a bez ikakvih relevantnih dokaza .

VL
KA
KaraMarko
14:37 12.04.2018.

Da nije malo prpa sad...ha ha ha Nema vise pijanog Jeljcina!

VL
Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
14:55 12.04.2018.

medjunarodne snage svele se na tri slova...amerika. francuska i britanija kako ih nije sram planirati napasti jednu suverenu zemlju i pozivati se na legitimet kao cijeli svijet predstavljaju...

VL
Avatar zong
zong
14:56 12.04.2018.

Ipak nije glup kao što se pravi i shvatio je rusku poruku ozbiljno. To znači da je samo bezobrazan. Ipak rusko oružje nije tako smješno i slabo kako velesila SAD tvrdi...

VL
DU
Deleted user
14:38 12.04.2018.

Morali su predsjedniku objasniti da Americi ne paše pravi rat, nego samo zveckanje oružjem.

VL
ZV
Zvjerko
15:53 12.04.2018.

Isto je bilo i sa Sjevernom Korejom. Prvo uputili flotu prema SK, a kada je Kim zaprijetio napadom, flota promijenila smjer prema Australiji. Sada isto s Rusima. Kada su zaprijetili rušenjem aviona i gađanjem lansera, sada Ameri još istražuju. A Europa puši sve njihove priče. Francuzi kažu da imaju dokaze o upotrebi kemijskog oružja, ali dokaze ne pokazuju. Kuda je otišla zapadna “demokracija”.

VL
KI
KikoMencetic
16:58 12.04.2018.

Jedna ruska protubrodska raketa salje na dno Sredozemnog mora 5 tisuca ljudi. Trump laprda gluposti...napasti Ruse u Siriji...placem od smijeha!!!

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:31 13.04.2018.

Izgleda da im Saudijac nije plati dovoljno za jos jednu agresiju. Ipak im je malo draze sacuvati New York, Pariz i London od saudijskih milijardi mita za novi rat. Tako je to kada si bankrotirao pa ovisis o tudjem novcu. Slicno kao i kod nas u rasprodanoj banani u stranom vlasnistvu. Rothschicl tiska koliko god ga je volja a ovi ga moraju posudii pa odraditi i onda vratiti kamate.

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
15:09 12.04.2018.

ovo treba hospitalizirati....

VL
RA
ranko75
08:32 13.04.2018.

U odredjenim vremenima neki ljudi su olicenje savjesti svoga vremena i daju nadu da ce mozda dobro pobjediti. Takvu nadu je davao u svoje vrijeme Tito, zato su mu i prisli preko 100 nesvrstanih, a sada Putin. Doista mnogi ga simpatiziraju a boje se da ga javno podrze jer se boje osvetoljubive SAD. SIgurno se crnogorci ne boje da ce ih rusi napasti,dapace bili bi sretni da dodju, ali se mnogi boje ako ne udju u NATO sta ce im SAD preko Sorosa uraditi.To i je zapadna demokracija, ako ne radis ono sto ja hocu ja ti demokratski izbijem zube.

VL
DU
Deleted user
16:46 12.04.2018.

Pitam se gdje li nestadoše oni brilijantni umovi koji su ovdje na sva usta hvalili senilnog psihopatu ?

VL
NA
narod1
17:35 12.04.2018.

Bogte koji smušeni lik, za njega je Bush Jr doktor nauka, iako je čiotao novine naopako

VL
DU
Deleted user
21:30 13.04.2018.

nit ce hrvat navijat za rusa niti ce srbi za amera, strane su se izabrale i napinjati se na portalu ciji je tata jaci nema smisla. zasto usa izdvaja tolike novce za vojsku?uz to saveznici su im vodeca gospodarstva u u svijetu japan,njemacka, francuska. britanija, turska, italija. pa zajedno izdvajaju vise od 80% svjetskog novca za naoruzanje. cccp ne postoji vec 40 godina? druga stvar sto nam govore brojke o rusima koji sa toliko manjim ulaganjima dovedu zapad u poziciju da im je pretnja, ne zbog ludila nego zbog vojno-tehnoloskog razvoja? sirija ce isprovocirati sukob i to je neminovno iz razloga sto je amerika sa saveznicima prejaka a rusija pre ponosna - niko se ne moze izvuci samo je pitanje vremena. afganistan ce kao i uvijek izaci kao pobjednik isto kao sto ce hrvat u hrvatskoj i srbin u srbiji. koliko ce dugo patiti to je druga prica.

VL
VL
vladicatea
15:16 12.04.2018.

On bi zeleo da vidi gde su u odnosu na Ruse, zato je i inscenirao taj napad gasom navodni. Svako ko ima dve daske u glavi jasno mu je da nema veze sa istinom. Danas napad gasom sutra guram trupe u sredozemlje i pretim Rusima. Nema zelje da se ispita je li uopste bilo tog gasa, odakle je i ko im ga je dao? Isto kao sto je jasno da onog Skriplja i njegovu cerku nisu Rusi trovali nego oni sami. Ko jos zbog nekog dvostrukog agenta uvodi sankcije jednoj zemlji a da pritom nema ni dokaza. Tu ste se i vi pokazali da ste naivni i pickice. Znaci da su oni namestili kako bi uplasili Ruse ali su im ovi odgovorili sinoc da ne samo daa ce srusiti svaku raketu nego ce gadjati i mesto odakle je dosla zato je sada prpa.

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
17:13 12.04.2018.

Dok istina obuče cipele, laž obiđe pola svijeta. _Mark Twain

VL
Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
14:29 12.04.2018.

Teško da će Amerika imati u skoro vrijeme taku budalu za predsjednika !

VL
KA
Kameni
18:50 12.04.2018.

Bolje bi bilo Trumpu da poveca broj toplih obroka vojsci gladnih diljem Amerike. Neka ode na Skid Row ovdje u Los Andjelesu pa vidi koliko je vreca za spavanje i satori duz kvarta, izvidjacki grad, ko kamp na Jadranu u toku ljetne sezone. Por favor, ayuda para la nutrición!!!

VL
Avatar Foton
Foton
22:07 12.04.2018.

Takav je Trump u svemu. 80 % njegovih izjava su netocne ili ciste lazi ili cisto nepoznavanje cinjenica. Covjek ocito ni blizu onoga sto bi jedan Predsjednik Amerike trebao biti. A naivni poluobrazovani americki radnici, njegova baza, ga jos nisu prokuzili.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.