Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozač bio naoružan

Na Elizejskim poljanama automobil se zapalio nakon udara u policijsko vozilo

francuska policija
Foto: Reuters/PIXSELL
19.06.2017.
u 18:12

Istražitelji pretpostavljaju da je riječ o namjernom činu.

Automobil je danas naletio na policijsko vozilo na aveniji Elizejskim poljanama u Parizu i zapalio se pri sudaru, a kod vozača je pronađeno oružje, doznaje se od više izvora, prenosi France Presse.

Istražitelji pretpostavljaju da je riječ o namjernom činu. Vozač koji je ležao na tlu bez svijesti je "najvjerojatnije mrtav", rekao je glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova na mjestu događaja.

Policija je vozača, kod kojeg je pronađeno oružje, izvukla iz automobila, rekli su izvori.

Vozač automobila koji se zaletio u policijsko vozilo je uhićen i nitko od policajaca i prolaznika nije ozlijeđen, javlja agencija Reuters prenoseći izjavu policije koja dodaje da je situacija pod kontrolom. BBC prenosi da su policajci morali razbiti stakla na vozilu kako bi izvukli vozača.

Policija je zapriječila pristup mjestu događaja, blizu Elizejske predsjedničke palače i američkog veleposlanstva.

Policija je putem Twittera preporučila građanima da se ne približavaju tom području.

Ovo se događa nepuna dva tjedna pošto je "vojnik" skupine Islamske države čekićem napao policajca ispred katedrale Notre - Dame u Parizu, pri čemu je ranjen i uhićen.

Pripadnici redarstvenih snaga bili su na meti zadnjih napada koji su se dogodili u Francuskoj.

U Francuskoj su na snazi jake sigurnosne mjere nakon terorističkih napada zadnjih godina.

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
13:10 20.06.2017.

o kakvom to vozaču pišu, da je ležao, i da je najvjerojantije mrtav? fali nešto u priči. ako nije poginuo vozač u policijskom autu, a ovaj koji je počinio prometni prekršaj isto je na životu, postavlaj se ptianje tko je i čiji vozač koji je mrtav?! članak za desetku! sve iz njega skužiš. još samo da znamo kako je policijski auto bio parkiran...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije