Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gužve na cestama

Kilometarske kolone na cestama prema moru!

kolone, lučko, gužva
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
25.07.2015.
u 12:15

HAK je izvijestio kako je kolona na zagrebačkoj obilaznici iz smjera čvora Ivanja Reka prema naplati Lučko oko 12 kilometara, a iz smjera Jankomira oko 7 kilometara

Ako krećete na put naoružajte se strpljenjem. Kilometarske su kolone, naime, u smjeru mora, ali i Zagreba.

HAK je izvijestio kako je kolona na zagrebačkoj obilaznici iz smjera čvora Ivanja Reka prema naplati Lučko oko 12 kilometara, a iz smjera Jankomira oko 7 kilometara.

Kolona je i na autocesti A1 pred naplatnom postajom Lučko oko 9 kilometara, a na autocesti A4 Zagreb-Goričan naplati Sveta Helena (A4) u smjeru Zagreba oko 500 metara te u zoni radova (74. km) u smjeru Zagreba oko 3 kilometra.

Na autocesti A1 pred sjevernim portalom tunela Sveti Rok u smjeru Splita kolona je oko 5,5 kilometara, a između tunela Sveti Rok i Maslenica u smjeru Splita više kolona i zastoja na cijeloj dionici.

Zbog lakših prometnih nesreća treba voziti opreznije na autocesti A1 kod čvora Brinje, u smjeru Splita te kod čvora Bosiljevo 2, u smjeru Rijeke.

Promet je vrlo gust na zagrebačkoj obilaznici (A3) u smjeru čvora Lučko, na autocesti A1 od Zagreba prema Bosiljevu gdje se vozi uz povremene zastoje, te između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica, na autocestama A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A4 Zagreb-Goričan u smjeru Zagreba, A6 Rijeka-Zagreb, A7 GP Rupa-Diračje i Sveti Kuzam-Šmrika prema Krku, Krčkom mostu, državnoj cesti DC1 između Zagreba i Udbine.

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče zbog velike gustoće prometa vozi se uz povremene kraće zastoje između čvorova Novigrad i Bosiljevo 1 dok se između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica vozi mjestimice usporeno.

Zbog vrlo gustog prometa na autocesti A7 Sveti Kuzam-Šmrika u smjeru Krka prometna policija preusmjerava promet na čvoru Meja prema državnoj cesti DC501 Meja-Križišće-Šmrika (DC8) prema otoku Krku. Molimo vozače da poštuju privremenu regulaciju prometa.

>> Zastoji na autocestama ipak se smanjuju, na ulazu u Zagreb kolona od 9,5 km

Komentara 17

TH
than
12:43 25.07.2015.

I sa tim svim kolonama nema HAC za vracanje kredita. Je, da ih malo manje uhljebljeno po naplatnim kucicama, bilo bi i za vracanje kredita. Ovako rasprodaja, odnosno kako to nasi rekose monetizacaija na hrvatski nacin, das nesto izgradjeno, a nazad dobijes ruinirano.

RO
rotterdam49
12:19 25.07.2015.

Guzve u Francuskoj,Njemackoj,Nizozemskoj,Belgiji, Austriji i tako dalje nitko se nebuni, ali ako je to u Hrvatskoj svatko ima komentar.

VA
valdop
10:37 25.07.2015.

da postoje vinjete bila bi gužva još veća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije