Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gužve prema moru

Zastoji na autocestama ipak se smanjuju, na ulazu u Zagreb kolona od 9,5 km

gužve lučko
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/9
18.07.2015.
u 14:29

Kolone su i na zagrebačkoj obilaznici (A3) prema naplati Lučko: iz smjera čvora Jankomir duge su oko 2 kilometra, a iz smjera Buzina oko 6 kilometara

Prometne gužve zbog ljetnih odmora su u jeku pa je i više prometnih nesreća. Zbog izuzetnog gustog prometa vozi se u kolonama, uz zastoje i čekanja na autocesti A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo 2. Pojačan je promet i na dionici između čvorova Sveti Rok i Maslenica u oba smjera, no nema dužih čekanja.

Na izlazu s autoceste A1, na naplati Lučko, u smjeru Zagreba kolona je oko 9,5 km.Vozače podsjećamo da mogu koristiti i naplatnu postaju Demerje gdje je cestarinu moguće platiti kreditnim i debitnim karticama i ENC uređajem ili da za izlazak koriste čvorove Karlovac ili Jastrebarsko.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog teretnih vozila u kvaru na 10. km u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom, vozi se po mokrim i skliskim kolnicima u Gorskom kotaru i na širem riječkom području.

Vrlo je gust promet uz povremene zastoje na Krčkom mostu i na Jadranskoj magistrali (DC8) na dionicama Rijeka-Crikvenica, Trogir-Makarska, Ploče-Dubrovnik te na prilazima Zadru i Dubrovniku. Promet je pojačan i na autocestama: A2 Zagreb-Macelj, A4 Zagreb-Goričan u smjeru Zagreba, A3 Bregana-Lipovac u oba smjera, A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Rijeke i A7 Hreljin-Šmrika u smjeru Crikvenice i otoka Krka, na riječkoj obilaznici, staroj karlovačkoj cesti i Ličkoj magistrali (DC1).

Zbog prometne nezgode zatvorena je Ulica maršala Tita u Opatiji.

Zbog šljunka na kolniku otežano se vozi županijskom cestom Jarek-Ivanec Bistranski. Policija regulira promet.

>> Jedna osoba ozlijeđena u nesreći, od kamp kućice nije ostalo ništa

Komentara 32

MA
malala
11:04 18.07.2015.

A da uvedete vinjete ko sav normalan svijet?!

DH
dalibor.hren
17:08 18.07.2015.

I onda će mudraci reći da su ceste neisplative i da ih treba prodati!? Rješenje: vinjete za strance, a za nas, domaće, 200,00 - 300,00 kuna skuplja registracija i nema naplatnih kućica a Mijat može biti ministar magle!

LI
lietuva
11:22 18.07.2015.

Tako nam i treba kad nemamo vinjete kao svi normalni narodi. Maltretiramo se da bi 700 ljudi na naplatnim pločicama i Mijat Stanić imali posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije